Radu Suciu, interimar la Ripensia ”până la numirea unui nou antrenor principal”

Radu Suciu, directorul sportiv al nou-promovatei Ripensia, revine pe banca tehnică a roșu-galbenilor în calitate de antrenor interimar în urma plecării lui Remus Steop, conform unei noi înștiințări publicate de clubul timișorean pe pagina de socializare, în această dimineață. Primul hop pentru fostul portar al Politehnicii care renunța la cârma echipei în martie 2015 în urma unui 2-6 pe ”Dan Păltinișanu” cu ASU Politehnica, în Divizia D Timiș, este programat sâmbătă de la ora 12 în Ciarda Roșie cu Dunărea Călărași, a doua în Liga 2 înaintea etapei a XIV-a.

Radu Suciu

Ripensia va mai avea apoi de jucat până la încheierea turului la Satu Mare, acasă cu UTA, la CS Pandurii Lignitul, pe teren propriu și cu ASU Politehnica, respectiv la CS Știința Miroslava, iar în decembrie, în primele două runde din retur programate în 2017, la Foresta Suceava și acasă cu Luceafărul Oradea.

Și în precedentul caz în care un antrenor principal al Ripensiei a renunțat la post, ștafeta a fost preluată tot de un component din staff-ul tehnic al clubului, Cosmin Stan fiind cooptat de pe banca formației a doua și învestit în locul lui Suciu în martie 2015 la cârma primei echipe. Radu Suciu a avut ulterior la rândul său în grijă și activitatea ”satelitului” timișorenilor.

Conform comunicatului Ripensiei pe propria pagină de socializare, ”până la numirea unui nou antrenor principal, de pregătirea tehnică a Ripensiei se va ocupa Radu Suciu, director sportiv al clubului.

Dl. Suciu a fost conducătorul tehnic al Ripensiei de la reînființare (vara 2012) și până în primăvara anului 2015, reușind două promovări consecutive, în Campionatul Județean și în Liga a IV-a.

De asemenea, cu Radu Suciu pe bancă, ”Ripi” a ajuns, pornind din Campionatul Municipal, până în optimile Cupei României în 2013”.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu × 9 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: