Răsturnare de scor în 6 minute după pauză: ACS Poli U17 – Cocoșul Orțișoara 2-1. FOTO

Cu două săptămâni și jumătate rămase până la reluarea returului Ligii Elitelor U17 Vest, respectiv cu doar o săptămână și ceva până la startul jumătății secunde a Diviziei D Timiș, o formație juvenilă și una de liga a patra au dat piept astăzi într-un meci de verificare: ACS Poli – juniori ”Elită” U 17 – Cocoşul Orţişoara 2-1 (0-1).

Disputat pe terenul sintetic din Complexul ”Dan Păltinişanu”, jocul a avut un nivel peste aşteptări, în special grație replicii juniorilor pregătiţi de Robert Fruşa, care a fost pe măsură, ACS Poli chiar reuşind să întoarcă rezultatul după pauză.

Trupa lui Ghiţă Chimiuc, lipsită de aportul a 4-5 titulari, aflați la lucru, a deschis scorul în minutul 39 prin reuşita lui Anagor, cu un şut superb de la 16 metri: 0-1. După numai un minut Andrei Sîntean a nimerit transversala, cu o torpilă de la circa 25 de metri, scorul rămânând așadar 0-1.

În mitanul secund însă egalarea a survenit în minutul 50, prin reuşita aceluiași Sîntean, iar pentru a se asigura că este într-adevăr… gol, Costinaş a împins mingea în plasă: 1-1. Repede a căzut şi golul doi, când Daniel Sîrbu i-a pasat excelent lui Popan, care a plecat spre poartă, a driblat şi goal-keeper-ul şi a marcat în minutul 56. Putea fi chiar 3-1 dar Sîrbu a ratat din 6 metri cu poarta goală, după ce portarul Vlad fusese depăşit de situaţie.

Din minutul 70, antrenorul Fruşa a introdus mai mulţi jucători de rezervă dar rezultatul a rămas cel stabilit de Popan.

Juniorii poliști vor continua returul debutând oficial în 2016 în deplasare la Centrul de Excelență Târgu Mureș, pe 12 martie, iar Cocoșul Orțișoara va primi în etapa a XVIII-a, spre finele săptămânii viitoare, vizita Dumbrăviței.

Cei doi antrenori, Robert Fruşa şi Ghiţă Chimiuc, au utilizat următorii jucători:

ACS Poli: Contra – Hăruţ, Cochinţu, Podină, Costinaş, Popan, Pop, Andreici, Stanciu, Sîntean şi Iseini.

Au mai intrat: Ureche, Belu, Sîrbu, Gavruţă, Sevici, Orjescu, Străin, Demenescu, Fedor şi Andreica.

Cocoşul: Vlad – Stanciu, Secotă, Solomon, Mureşan, Livădaru, Viţan, Semenea, Opriş, Tamer şi Anagor.

Au mai intrat: Arghilean şi Sobolu.

Meciul CS Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – ASU Politehnica nu s-a mai disputat, gazdele invocând lipsa terenului de joc, iar liderul alb-violet programarea a două meciuri în zile succesive. Astfel, vineri nu vor mai juca în compania celor de la ACS Comuna Recea, care au anunţat că nu mai pot onora acest meci, dar pe ultima sută de metri au planificat un amical cu ACS Dumbrăviţa, de la ora 18, la Baza II – UPT, iar sâmbătă se vor deplasa la Oradea, pentru întâlnirea cu Luceafărul, de la ora 12.

Iată rezultatele altor jocuri amicale disputate astăzi: Arsenal Făget – Ripensia Primavera 1-0 (unicul gol a fost marcat de Arpad Laczko în minutul 60), Unirea Sânnicolau Mare – CFA Băban Marcel Jimbolia 6-0, ACS Poli juniori A – AS Seceani 4-1 și Flacăra Parţa – AS Jebel 5-0.

+

Câteva imagini de la amicalul juniorilor poliști, în albastru negru, cu divizionarii D în galben.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: