Raul Costescu egalează de două ori pentru Murani, la codaşă

Etapa a IX-a a Campionatului Judeţean Timiş, care a intrat deja în cea de-a doua jumătate a întrecerii turului, a programat duminică dimineaţă în Timişoara, pe o vreme tomnatică, jocul Solventul – AS Murani 2-2 (1-0), din Seria a II-a. Gazda, „lanternă roşie”, n-a reuşit să treacă de o trupă de mijlocul clasamentului, obişnuită cu cîte două-trei goluri marcate dar şi primite pe meci…

Solventul şi AS Murani au încheiat la egalitate, 2-2, pe un teren moale, în Timişoara, în runda a noua din "Judeţ"

Solventul a condus în două rînduri dar n-a reuşit o a doua victorie stagională, Raul Costescu opunîndu-i-se cu o „dublă”. După ce au deschis scorul în minutul 22, în urma unui corner executat de Tecău, la care antrenorul-jucător Zaharia a înscris pentru 1-0, timişorenii păreau a obţine o nouă victorie pe propriul teren, dar acelaşi Tecău a nimerit transversala în minutul 32, cu un şut de la aproape 35 de metri.

Iar în loc de 2-0 a fost 1-1, căci la reluare oaspeţii au reuşit să egaleze în minutul 60, prin Costescu, după ce acesta a profitat de nesincronizarea celor doi fundaşi, George şi Bagiu, lobînd mingea peste portar: 1-1. Cea mai controversată fază a jocului s-a întâmplat în minutul 69, atunci când Enache a scăpat singur spre poartă, a intrat în careu şi a fost oprit de portarul oaspeților, arbitrul acordînd lovitură de la 11 metri. Protestele vizitatorilor au fost zadarnice iar penalty-ul a fost transformat de Tecău, 2-1.

După alte 10 minute AS Murani a restabilit din nou egalitatea, prin acelaşi Raul Costescu, cel mai bun din tabăra vizitatorilor. De menţionat că Scăluş, schimbat la pauză în tabăra Muraniului, fiind pe banca de rezervă, a fost eliminat în minutul 70, pentru injurii aduse arbitrului.

Solventul: Blându – Tiron (min. 46 Alexa), Georgevici, Bagiu, Urechescu, Fulop, Popa, Cristea (min. 80 Becheanu), Enache, Tecău și Zaharia.

Antrenor: Daniel Zaharia.

AS Murani: Trofin (min. 46, Lucutz) – Mercan, Apintiliesz, Temelie, Ardelean, Șchiopu, Scăluș (min. 46, Cociș), Covacs, Badea, Bolbora, Costescu.

Antrenor: Raul Costescu.

Arbitri: Bălaciu – Socol şi Samfescu. Observatori: Alexandru Onaca şi Victor Ţig.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 2 = optsprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: