Răzvan Leucă (CSC Ghiroda și Giarmata Vii) după 0-1 acasă în manșa I a barajului: ”Reșița are un lot mai valoros decât liga în care a jucat”

A doua clasată în Seria 8 arădean-timișeană a Ligii 3, CSC Ghiroda și Giarmata Vii, a plecat cu șansa a doua în dubla manșă a fazei I în barajul de promovare în Liga 2, iar asta din mai multe puncte de vedere, calculele hârtiei fiind confirmate miercuri de la ora 18 pe arena ”Emilian Pavel”, unde câștigătoarea Seriei 7, CSM Reșița, a înscris decisiv imediat după pauză. Decisiv și în ansamblul dublei manșe?

Calculele hârtiei nu erau de partea galben-albaștrilor timișeni nici prin prisma insucceselor reprezentantelor Seriei 8 în prima fază de baraj a ediției trecute, în care au fost eliminate atât CS Crișul Chișineu Criș cât și CS Șoimii Lipova, fruntașe arădene ale grupei vestice care s-au dovedit inferioare fruntașelor sibiene ale Seriei 7, arădene învinse în manșa tur, egale ardelenelor în retur, insuficient însă pentru a trece de cei din Cisnădie și Șelimbăr.

Învinsă a fost și astăzi în manșa I a primei faze a barajului o reprezentantă a Seriei 8 aflată la prima dispută din acest sezon în campionat cu o adversară din afara județelor Arad și Timiș, CSC Ghiroda și Giarmata Vii înclinându-se acasă după un meci în care în general s-a apărat în fața reșițenilor lui Dan Alexa.

Până la returul de sâmbătă de pe ”Mircea Chivu”, spusele lui Răzvan Leucă, antrenor al vicecampioanei Seriei 8: ”Un joc disputat, în care am încercat să atacăm, cât s-a putut în condițiile valorii jucătorilor adverși. Am exercitat o anumită presiune în repriza a doua, dar din păcate cine trebuia să vadă că favorita a greșit, s-a întors cu spatele. Reșița are un lot mai valoros decât liga în care a jucat. A fost un henț care s-a văzut de pe Lună. Încercăm să jucăm în returul de la Reșița, nu să stăm pe două linii, să și marcăm.”

Revenim cu fotografii și detalii de pe ”Emilian Pavel”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei + = 7

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: