Reabilitare la scor în campionat. ”Violetele” Politehnicii, al doilea cel mai categoric triumf

Eliminată miercuri pe ”Știința” din Cupa României fără a marca, Politehnica Timișoara n-a ratat astăzi de la 12 prilejul de a se redresa în campionatul Ligii 1 Feminin, pe terenul nou-promovatei penultim clasată din Târgoviște, de care s-a detașat după pauză, conturând al doilea cel mai categoric rezultat al etapei a X-a, una cu succese pe linie ale vizitatoarelor, dar și a doua cea mai clară victorie a lor: 2-7 (2-3).

Alb-violetele de pe Bega abordau cu prima șansă întâlnirea cu nou-promovatele cu doar 3 puncte de pe terenul Complexului Turistic de Natație din Târgoviște, și au confirmat calculele hârtiei, semnând a treia victorie succesivă în campionat, într-o serie de 4 apariții fără înfrângere în Liga 1, care le-a consolidat poziția a șasea, de play-off, înaintea ultimei dispute din sezonul regular, peste două săptămâni, duminică 5 decembrie, acasă cu ”Cenușăreasa” Banat Girls. Unică trupă fără succes în elită, dâmbovițencele având unul singur, în rest rezultate care dor în contul celor de la CSȘ Târgoviște, depășite pe rând acasă cu 0-3, iarăși 0-3, 0-13, 1-4 și din nou 0-3, astăzi 2-7.

Promovate anul acesta de pe locul 2 la turneul de baraj, în urma celor de la Ladies Târgu Mureș, întrecute și acestea recent de alb-violete, cu 0-3 pe Someș, dâmbovițencele eliminate miercuri la scor în capitală din Cupa României au marcat de două ori până la pauză în poarta sportivelor antrenate de Mirel Albon, dar formația bănățeană nu s-a mai lăsat surprinsă, bifând în schimb a treia sa victorie în deplasările Ligii 1, totodată și cea mai clară. Așadar mai numeroase succese pe teren advers decât pe ”Știința”…

Cel de astăzi, asigurat de ”dublele” Denisei Hategan și Clarei Roșu, respectiv de Anca Dobai, Teodora Meluță și Cristina Sucilă, cu câte un gol fiecare.

Așadar, la finele deplasărilor în sezonul regular, un bilanț pozitiv al ”violetelor”, 5 3 0 2 16-9, decisiv pentru anunțata strecurare în faza play-off a campionatului.

Rezultatele zilei în Liga 1 Feminin și programul rundei finale din tur – după pauza competițională datorată jocurilor ”tricolorelor”, pe coloana clasamentelor la zi ale secțiunii Fotbal.

Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


1 × opt =

 


Ultimele articole din categoria Feminin: