Reacţii la cald şi GALERIE FOTO: Mama Mia Becicherecu Mic – FC Caransebeş 1-1 (0-0)

Draw în derby-ul primelor două clasate în play-off-ul Diviziei C, Seria a 4-a, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – CS FC Caransebeş 1-1 (0-0), pe căldură, în Timiş. Căpitanul Telescu a egalat din penalty cu un sfert de oră înainte de final, după ce oaspeţii, rămaşi de marţi fără Iosif Rotariu pe banca tehnică, deschideau scorul în minutul 50, în urma unui corner. Avansul elevilor lui Bălu, identic, de un punct, cu 3 etape înainte de linia de sosire: Mama Mia va mai juca la Lugoj, marţi de la ora 18, la Giarmata, vinerea viitoare, şi acasă cu FC Hunedoara, pe 6 iunie, pe când cărăşenii acasă cu Millenium Giarmata (marţi), la Hunedoara şi acasă cu Pandurii II….

La final, deşi storşi de efort şi căldura revenită brusc, în plus şi accidentaţi, „albaştrii” din Becicherecu Mic au fost cei care s-au îmbrăţişat cu satisfacţie. Cărăşenii în schimb au căzut la pământ.

Reacţii la cald…

Sorin Bălu (antrenor principal CS Nuova Mama Mia): „A fost un meci foarte greu. În prima repriză ambele echipe s-au analizat reciproc, o repriză echilibrată, cu două ocazii clare de ambele părţi, o ocazie mare a noastră – a lui Silaghi, nefructificată din 6 metri. Repriza a doua am început prost, am permis adversarului să vină peste noi şi după câteva minute am primit gol. Acest gol ne-a trezit şi am preluat iniţiativa, chiar reuşind să egalăm meritat. Şi chiar puteam câştiga pe final! Felicit băieţii că nu s-au lăsat intimidaţi la 0-1. Ne jucăm şansele până la sfârşit”.

Laurenţiu Telescu (căpitan de echipă şi autor al golului egalizator pentru CS Nuova Mama Mia): „Ne bucură, dar mai bine ne bucurăm că am reuşit să egalăm. Sperăm la trei victorii în etapele care au mai rămas şi să promovăm. Am întâlnit o echipă experimentată, dar căldura ne-a cam luat puterile. În aceste etape care au mai rămas se poate întâmpla orice, dar prima şansă o avem noi. Nu avem voie să dăm cu piciorul în această şansă”.

Sorin Gheju (antrenor principal şi jucător): „Am avut o şansă să câştigăm. Am condus cu 1-0 dar nu am reuşit să ţinem de rezultat. Din păcate, la o greşeală personală am fost egalaţi. Acum avem şansa a doua dar am încredere în echipa mea să promovăm. Avem cea mai bună echipă din serie!”

*

C4, etapa a 7-a din play-off:

FC Hunedoara – Vulturii Lugoj 2-1: Dârvaru (15), Pepenar (29) – Vlădia (6)
Millenium Giarmata – Pandurii II Târgu Jiu 2-1: M. Călin (45), Leucă (90+4) – P. Roşu (79)
Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – FC Caransebeş 1-1: Telescu (76 – pen.) / Săulescu (50)
(în play-out) Jiul Rovinari – Muncitorul Reşiţa 1-1: Frăţilescu (78) – Costachi (90+2).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = treisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: