Real Dragşina – Arsenal Flacăra Făget 1-1: Costescu din penalty, antrenorul Brazovan, şut de 0-1

Două goluri pe debuturile reprizelor au lăsat nedecis duelul Real Dragşina – Arsenal Flacăra Făget, din etapa inaugurală a returului Diviziei D Timiş.

A fost 1-1, rezultat bătut în cuie de Costescu, în minutul 50, din lovitură de la 11 metri, într-o fază în care Moroaică a primit cartonaş roşu, fiind eliminat din defensiva oaspetei. „Iniţial am crezut că dictează fault în atac, simulare, dar a dictat penalty”, s-a referit antrenorul-jucător al oaspetei, Adrian Brazovan, marcator astăzi, la faza din care Real Dragşina a egalat.

Ambii antrenori au explicat că n-au avut la dispoziţie loturi complete pentru această primă încercare din 2013, Gheorghe Ilici spunînd că „încercăm să mai cîrpim ceva” la componenţa Realului, în vreme ce Brazovan a convocat o partitură fără Felea, Tomoş, Dumitrescu şi Sergiu Benescu.

„Am dominat jocul, dar neclar. Am prestat un joc slab, care m-a nemulţumit, nu mi-a plăcut, şi trebuia să învingem un asemenea adversar. Dar poate că astfel ne trezim… Ei au avut un singur şut pe poartă, la început, dar portarul nostru a scăpat-o în plasă”, a spus Gheorghe Ilici, antrenor la Real Dragşina, de partea cealaltă Adrian Brazovan reuşind o preluare şi un şut de la 20 de metri, în minutul 15, pentru 0-1.

„Ne-am prezentat destul de bine, cu vreo 3 bune ocazii de gol şi un penalty inexistent în contul gazdelor. Meritam 3 puncte după părerea mea şi păcat că la 1-0 n-am fructificat două mari ocazii. Gazdele s-au bazat pe fazele fixe, cu mingi lungi din suprafaţa lor, şi au profitat şi de vînt, acesta a fost jocul lor. Am pierdut 3 puncte dar per total e totuşi bine, căci e prima etapă din retur”, a spus Brazovan după punctul în deplasare.

Real Dragşina: Tcaciuc – Mena, Severin, Vilcinschi, Racoţi – Bobu, Pop, Costescu, Zbîrcea (46, Ahmad) – Anghel, Lefter.

Pe bancă: Borta – Rigo, Amorăriţei, Căldăraş, Iakab, Ciontu.

Flacăra Arsenal Făget: Laurenţiu – Jivan, Căliman – cpt., Moroaică, Papuc – Nechita (Pamfiloiu), Brazovan, Ţofei, Neagu, Stănilă (Răzvan Benescu), Oprea.

Pe bancă: Manzur – Tuchiluş, Stoica.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − = 2

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: