Recaş, egalată la doi în prelungirile pe sintetic

ACS Recaş a fost la un pas şi nici câteva minute de a repeta succesul în deplasare reuşit săptămâna trecută la Reşiţa, fiind egalată la doi în prelungirile jocului disputat vineri seară la Arad, cu Gloria, care şi-a salvat pielea în urma unei duble erori de arbitraj în defavoarea timişenilor antrenaţi de profesorul Petruescu, care s-a declarat „foarte mulţumit de evoluţia echipei, de atitudinea şi dăruirea în joc, dar dezamăgit de rezultat”.

„Îi felicit pe jucători pentru modul cum au revenit după startul nefast în retur, acel 1-3 cu Luceafărul, de-atunci noi învingând la Reşiţa şi remizând astăzi la Arad. Repet, sunt mulţumit de prestaţia fotbaliştilor, într-un joc bun, care a fost însă influenţat de câteva greşeli”, a completat Cosmin Petruescu, a cărei echipă s-a aflat de două ori la conducere pe tabela de marcaj, mai întâi din minutul 42, când Nanu, angajat de Rogozinaru, a lobat balonul peste Bujor, iar apoi din minutul 75, când fundaşul Victor Aldana părea a fi greblat toate cele trei puncte pentru oaspeţi, cu un vole în urma cornerului executat de Trandu.

Deznodământul din Valea Domanului nu s-a mai repetat şi pe malul Mureşului şi pentru că, în prelungirile partidei, la semnalizarea asistentului Căluşeru, Gloria Arad a fost cadorisită cu o lovitură liberă în urma căreia gazdele au egalat dintr-o flagrantă poziţie de ofsaid: 2-2, după ce gazdele egalaseră la unu în minutul 60. Chiar şi aşa recăşenii au avut tăria de a forţa pentru a treia oară preluarea conducerii, Steop fiind angajat în adâncime şi faultat în suprafaţa de pedeapsă a Gloriei, infracţiune semnalizată ca atare de asistent, doar pentru a fi însă anulată de decizia centralului, care a acordat în locul unui penalty o lovitură liberă din marginea careului.

Oaspeţii recăşeni au fost păţiţi pe malul Mureşului la capitolul penaltyuri neacordate, Nanu fiind în schimb sancţionat cu cartonaş galben pentru o presupusă simulare la o fază în care fusese faultat în careu, la scorul de 1-1, în minutul 70.

ACS Recaş a remizat 2-2 în alcătuirea Ţurcaş (căpitan) – Nicolescu, Aldana, Ion, Ticană – Vucea (60, Steop), Chivoiu (65, Paleacu), Rogozinaru (55, Trandu), Boldea – Andronic (70, Şeroni), Nanu. Rogozinaru a fost înlocuit datorită unei accidentări suferite pe suprafaţa sintetică a terenului Gloriei, una cu care jucătorii Recaşului, pregătindu-se pe iarbă naturală, s-au dovedit a fi neacomodaţi.

„Să nu-i subestimăm pe cei de la Bihorul Beiuş, care, să nu uităm, între acele puţine puncte au acumulat câte 3 contra Luceafărului Oradea respectiv Recaşului”, a anticipat antrenorul Petruescu jocul de pe teren propriu din etapa viitoare.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 × patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: