Recaş, la „Felix” cu Vucea, Trandu, Chivoiu, Dubou şi 3 juniori

Cosmin Petruescu include numeroşi jucători tineri între cei 23 convocaţi în cantonamentul divizionarei C AS Recaş, care se va axa la Băile Felix „pe acumulările fizice, fără jocuri amicale, între 5 şi 15 februarie. Ulterior ne vom concentra pe pregătirea tehnico-tactică”. Vucea, jucătorul de 20 ani de la FC Timişoara II, este ultimul recrut al ocupantei locului 4 în seria a V-a a ligii a treia, care a achiziţionat „tineri şi foarte tineri, cu Chivoiu cel mai mare dintre ei, la 22 ani”, după cum a menţionat Petruescu.

Vucea şi Trandu, 19 ani, au fost cooptaţi de la FC Timişoara II, Chivoiu şi Dubou de la Poli 2002, iar Bogdan Nicolescu, în vârstă de 20 ani, a revenit la gruparea cu care promova, fostul jucător al CSŞ Lugoj sosind de la Dumbrăviţa. În plus, Petruescu a inclus în lot trei juniori din pepiniera locală, născuţi în anul 1994, şi anume Ciobanu, Paulevici şi Pavel, care în toamnă evoluaseră sub formă de împrumut în Campionatul Judeţean, la Bazoş.

„Vor efectua pregătirea cu prima echipă şi, ţinând cont că mai au doi ani şi jumătate de juniorat, vom decide ulterior dacă îi vom menţine în lot ori îi vom reîmprumuta la Bazoş. În orice caz, sunt foarte inimoşi, dornici să progreseze, ceea ce au dovedit în aceste prime partide amicale. Avem încredere în ei” a mai spus Petruescu despre juniorii II promovaţi din pepiniera proprie, incluzînd 3 grupe juvenile.

Petruescu, care este secondat pe banca tehnică de secunzii Alin Paleacu, totodată şi jucător, Dragan Zarin şi antrenorul cu portarii Marius Magiaru, a utilizat două garnituri diferite în victoria de miercuri cu 1-0 cu CFR Timişoara, acontată de Andronic, începând cu Indreica – Paulevici, Ion, Situwe, Ionuţ – Novacovici, Paleacu, Trandu, Steop – Andronic, Nanu, şi introducându-i la reluare pe acelaşi Indreica în poartă, respectiv Nicolescu, Ciobanu, Şeroni, Ticană – Chivoiu, Boldea, Rogojinaru, Şchiopu – Szekely, Pavel.

Petrescu este unicul indisponibil pentru AC Recaş, cu laba piciorului imobilizată în ghips în urma fracturii de metatars suferită într-unul din primele antrenamente ale anului. Jucătorul va absenta de la următorul meci amical al recăşenilor, acasă cu Flacăra Făget, în 19 februarie.

Sâmbătă, pe terenul bazei Textila, AC Recaş a disputat primul amical al anului, Szekely, cu o dublă, şi Steop semnând reuşitele victoriei cu Bazoş.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× unu = 6

 


Alte articole legate de acest subiect: