Recaş pierde în a doua deplasare la rând: 1-0 Şcolar Reşiţa

ACS Recaş a suferit vineri după-amiază doar al doilea eşec stagional, dar şi al doilea la rând în deplasare, cedând în penultimul minut din penalty, la Reşiţa, în faţa lui CS Municipal Şcolar, într-un meci din etapa a 11-a a ligii a III-a la fotbal, seria a 5-a, şi ratând astfel şansa de a reveni în frunte, unde liderul Millenium Giarmata primeşte sâmbătă vizita ocupantei locului 3, Bihorul Beiuş. (foto www.arenabanateana.ro)

Penaltyul a fost acordat de arbitrul arădean Răzvan Cadar pentru un fault comis de fundaşul central Ştreangă la marginea careului mare recăşean, în zonă centrală, jucătorii oaspeţi contestând „mutarea” poziţiei infracţiunii în interiorul suprafeţei de pedeapsă şi indicând urma rămasă pe gazon ca fiind înafara careului. Breşneni a executat precis, în stânga portarului Amarinei, gol cu care CS Municipal Şcolar Reşiţa a obţinut un triumf la limită venit după două eşecuri cu 2-1 pe terenurile fruntaşelor Millenium şi Bihorul.

A fost un meci de uzură şi angajament, cu un unic gol, din fază fixă, şi fără ocazii de gol, ci doar cu câteva situaţii de a marca. „Un rezultat de egalitate era echitabil. Nu meritam să pierdem. Am avut probleme de efectiv, Chivoiu şi Boldea fiind suspendaţi iar Steop acuzând unele probleme medicale după victoria cu Autocatania. Era în formă de joc dar nu s-a putut antrena la capacitate maximă în această săptămână şi l-am introdus doar în final”, a explicat profesorul Cosmin Petruescu, antrenor principal al recăşenilor. Pe lângă jucătorii suspendaţi Mânecan, Steop şi Enciu, n-au evoluat din start, faţă de runda precedentă.

ACS Recaș a cedat pe final în alcătuirea Amarinei – Aldana, Ştreangă, Şeroni, Ticană – Vucea (60, Mânecan), Rogozinaru, Trandu, Paleacu (46, Nanu) – Şchiopu (46, Enciu), Szekely (80, Steop). Pe bancă: Burtic – Ciobanu, Andronic.

CSM Școlar Reşița: Haidău, Mihăilă, Gurici, Feleagă, Fedor, C. Doană (min. 60, Loba), Breșneni, Coca (min. 64, Piperca), Abiodun, Ionaș (min. 60, Pitaru), Sulea (min. 87, Miok). Antrenor: Leontin Doană.

Pentru alb-verzi urmează jocul pe teren propriu cu Bihorul Beiuş, ocupantă a locului 3 ce evoluează sâmbătă la Giarmata, cu liderul Millenium.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Recaş pierde în a doua deplasare la rând: 1-0 Şcolar Reşiţa

  1. Petru Fuchs spune:

    Dupa un an de absenta am fost si eu la un meci in Valea Domanului unde, timp de 40 de ani am stat la poarta adversa…..
    Cu mana pe inima pot spune ca a fost un fault comis in interiorul careului, inceput si terminat acolo!
    „Conferentiarul” Petruesc , gentlemen cum il cunosc, nu a protestat la penalti!
    Felicitari „sporttim” pentru promptitudinea informarii cititorilor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− cinci = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: