”Regreți”, FRF!? Cad măștile toxice. În 3 noiembrie 2022, un junior de 12 ani moare lângă teren în Harghita. În 3 noiembrie 2021 Burleanu continua pledoaria ”Fotbalul se vaccinează!” printr-o conferință de presă: ”Acesta a fost mesajul pe care l-am transmis permanent, că fotbalul poate fi un exemplu pentru celelalte sectoare. Vaccinarea reprezintă singura cale pentru a reveni la o viață cât mai aproape de normalitate”. Iată exemplul, iată ”normalitatea”. Dă-ți demisia, ăsta chiar e caz de demisie!

”Federația Română de Fotbal deplânge decesul tânărului Aron Timar” titrează cu morgă în această seară www.frf.ro anunțul în 3 scurte paragrafe al decesului juniorului echipei sub 12 ani al grupării harghitene Loki SC, survenit astăzi la marginea terenului după antrenament, ultima frază a comunicatului federal începând cu ”FRF regretă”, la exact un an de zile după ce, în 3 noiembrie 2021, Răzvan Burleanu, președinte al FRF, dădea informații detaliate într-o conferință de presă cu privire la gradul de așa-zisă ”vaccinare” din fotbalul românesc, în care, printre multe alte date procentuale furnizate, mai marele sportului în 11 din Carpați spunea nici mai mult nici mai puțin decât ”Acesta a fost mesajul pe care l-am transmis permanent, că fotbalul poate fi un exemplu pentru celelalte sectoare. Vaccinarea reprezintă singura cale pentru a reveni la o viață cât mai aproape de normalitate”, apogeu al calamității demarate în februarie 2021 de Federația Română de Fotbal sub stindardul ”Fotbalul se vaccinează!”

Consecințele susținerii purtării nocivelor măști și a implementării celorlalte măsuri detrimentale sănătății publice din fenta Stupid-19, inclusiv a așa-zisei ”vaccinări” cu efect letal subit, rapid sau întârziat – o întreagă odioasă farsă de aproape 3 ani, încep a erupe chiar și la marginea terenurilor de fotbal din subminatul sport în 11 românesc. După ce nu mai demult decât la sfârșitul lunii septembrie deceda și ex-prim-divizionarul Vagner, la doar 33 de ani: aici.

Așadar, exact la un an după ce ”doctorul honoris causa” al fotbalului românesc anunța public și oficial că ”vaccinarea reprezintă singura cale”, căci astfel ”știa” cu certitudine și exact Burleanu în rând cu ceilalți mari ”experți”, ”specialiști”, ”analiști” și ai lor inconștienți iresponsabili propagandiști ai înțepării din odiosul circ mediatic, un junior decedează în 3 noiembrie 2022 la marginea unui teren din Harghita, la încheierea antrenamentului, forul federal apelând la ipocrizia supremă prin a-și încheia laconicul comunicat cu fraza ”FRF regretă dispariția lui Aron Timar și transmite sincere condoleanțe familiei și apropiaților!”

Ar fi fost mult, mult mai indicat, cu responsabilitate, ca FRF să nu fi făcut pe marea expertă medico-sanitară prin a se fi implicat cu inconștiență și în necunoștință de cauză în farsa Stupid-19 cu măști și alte impuneri nejustificate și ilegale, iar ulterior, încă din februarie 2021, într-o speță pe care n-o stăpânea deloc, demarând inițiativa ”Fotbalul se vaccinează”, falangă a campaniei naționale de așa-zisă ”vaccinare”, și care a indus în plus opiniei publice falsa aparență a ”necesității” înțepării, trâmbițată ca fiind ”sigură” și ”eficientă”, apogeul acestui delir psihotic al decidentului șef din Federația Română de Fotbal etalându-se sub forma susținerii în 3 noiembrie 2021 a unei conferințe de presă în care aluneca și spre tema de profil ”cu specializarea grad procentual de vaccinare”, mediatizată ca atare de inconștienta presă pe pilot automat de pe Dâmbovița.

Sporttim avertiza repetitiv încă din martie 2020 că Stupid-19 constituia doar un pretext ”sperietoare” servind strict drept scop de moment inițiatorilor urzelii la scară globală pentru a induce ulterior mai lesne populației senzația necesității unei așa-zise ”vaccinări” – zugrăvită ca fiind unică ”soluție salvatoare”, împănată cu cuvintele cheie ”sigur” și ”eficient”, injectare printre alte manipulări prevăzute de oculta satanică mondială în planul de depopulare forțată a omenirii și glisare spre transhumanism. 

Însă sportul românesc în general și fotbalul în particular au căzut la rândul lor în capcana întinsă de urzitorii din umbră și bine întreținută în Carpați de cioclii apocaliptici ai diversiunii Stupid-19, având între anumiți decidenți și dregători din lumea arenelor destoinici spălați pe creier și idioți utili care au pus umărul la inflamarea retoricii pro-măsuri Stupid-19 și pro-înțepare, iar rezultatele noii ”normalități” încep a-și arăta încet, încet tragicele efecte, și tineri români clinic sănătoși și apți pentru efort fizic în regim competițional îndoliind sportul din țara noastră. 

Într-o uluitoare dare de seamă cu tematică specifică, Răzvan Burleanu enumera în 3 noiembrie 2021 – într-o conferință de presă ce avea a degenera ideatic într-atât de grav încât se cobora la ”luarea în balon” prin ironizare și persiflare a unui sceptic pe bună dreptate al utilității și necesității așa-zisei ”vaccinări”, Gigi Becali – statistici procentuale cu un grad îngrijorător de ridicat al înțepării celor din fenomenul fotbalistic intern, ceea ce dezvăluia celor în cunoștință de cauză periculozitatea situației în actuală desfășurare și ale cărei efecte se vor manifesta implacabil în timp, spunând cu inconștiență printre altele că ”Fotbalul ar putea fi folosit drept un exemplu pentru vaccinare”, dar și semnalând că ”La nivelul administrației FRF, 95% dintre angajați sunt vaccinați. La nivelul primelor 3 eșaloane avem peste 50% dintre jucători deja vaccinați. În ceea ce privește staff-ul echipelor, vorbim de un pcocent de peste 80%, cu doze complete. Două cluburi din Liga 2 și trei din Liga 3 au procent 100% de vaccinare, la fel ca toți membrii staff-urilor de la loturile naționale. În rândul arbitrilor vorbim de un procent de 97,25% la nivelul primei ligi. Avem un singur arbitru nevaccinat, care se află în perioada de recuperare după infectare. În Liga 2, 94.25% dintre arbitri sunt vaccinați, iar în Liga 3 avem peste 84%. Acesta a fost mesajul pe care l-am transmis permanent, că fotbalul poate fi un exmplu pentru celelalte sectoare. Vaccinarea reprezintă singura cale pentru a reveni la o viață cât mai aproape de normalitate.”

Apoteotic. 

Aveau a trece foarte puține luni iar tânărul avea a fi reales precum ”la al XVII-lea congres”, cu unanimitate de voturi, 272-0, poate și grație percepției eronate a dezinformatei suflări din fenomen că ar fi fost protejată și salvată prin îndemnurile stimulative din grijulia ”schemă de tratament” a conducătorului suprem, ”Fotbalul se vaccinează!” Oau, cât de naivi, puerili, ignoranți și slabi de înger pot fi într-adevăr atâția oameni, drept urmare a nivelului scăzut și foarte scăzut al conștiinței spirituale.

Și mai aveau a trece ceva mai multe luni iar un junior din fotbalul românesc deceda după antrenament la marginea terenului, ca un făcut, la exact un an de zile după teribila conferință de presă din 3 noiembrie 2021, ”conferință” pe post de mostră perfectă a inconștienței și iresponsabilității din rândurile unor trecători dregători din viața socială românească cu ai lor băgători de seamă, presa criminală și cu sânge pe mâini prin stimularea în necunoștință de cauză a absurdităților și aberațiilor nejustificate din farsa Stupid-19 respectiv a campaniei de așa-zisă ”vaccinare” – nici vorbă de așa ceva, cu totul altceva, neîmpărtășit bineînțeles opiniei publice. 

La vremea respectivă, acestea fiindu-i limitările de-a dreptul periculoase și periclitante pentru starea de bine a societății, un ”mare” oficios așa-zis ”de sport” cu portavoce propagandistă la purtător titra pe marginea conferinței susținută de conducătorul FRF ”Anunț major al lui Răzvan Burleanu”, publicația dezinformând încă din al doilea paragraf al articolului al cărui titlu era completat cu specificația ”+ 5 cluburi cu procentaj 100% de vaccinare”, cum că ”Răzvan Burleanu a oferit date optimiste din fotbal.”

Date optimiste!?!

La fel de optimiste erau datele respectivelor procente din nefericire ridicate de așa-zisă ”vaccinare” în fenomenul fotbalistic, precum tardiv și ipocrit este ”regretul” federal pe seama decesului unui junior. Dar dacă fie măcar și un inconștient ziarist din cadrul acelei reuniuni era în stare să-l ia cu iresponsabilitate peste picior, turnând gaz pe foc pe un subiect despre care habar n-avea, pe unul dintre puținii oameni din spațiul public românesc care a manifestat un scepticism sănătos în sensul consimțământului informat vizavi de așa-zisa ”vaccinare”, și anume Gigi Becali, și-ar fi suficient pentru a reliefa răul pe care l-a generat cu ignoranță și absolută superficialitate mass-media mioritică.

Și bineînțeles că așa cum în 2020 mincinos se arunca pe seama celor decedați eticheta ”cu CoVID” și ”de CoVID”, la fel de abject se maschează și ignoră acum în mod absolut cauza reală de la rădăcina morților subite și vătămărilor în serie din rândurile populației, inclusiv a sportivilor, și anume de pe urma impunerilor din 2020-2021 și a înțepării, subiect tabu în scrierile prestituatei corupte de serviciu. 

În lumina tragediei din Harghita, ce putea fi și aceasta preîntâmpinată printr-o abordare responsabilă și conștientă a diversiunii Stupid-19, așadar fără a fi fost încurajate impunerile periculoase și detrimentale sănătății publice de purtare a toxicelor și nocivelor măști cu potențial de vătămare rapidă sau în timp a celui expus, precum și acolada restricțiilor dăunătoare binelui fizico-psihic al populației, și fără a fi fost stimulată campania de așa-zisă ”vaccinare”, de fapt nimic altceva decât ucideri în masă la o scară tinzând spre genocid, trecerea în neființă a juniorului din fotbalul harghitean constituie un veritabil caz real de motivare a demisiei uneia dintre uneltele ”sistemului”, președintele FRF, care, în așa-zisa ”pandemie” și în campania de așa-zisă ”vaccinare” a făcut jocul macabru al ”autorităților” – nefiind din păcate unicul diriguitor din sportul mioritic regurgând cu puerilitate la asemenea abordări, iar asta pe pielea naivilor din fenomenul fotbalistic.

În acest context, a nu se uita totodată și un alt aspect esențial din ultima vreme în România, și anume că, în plus, mass-media a folosit intens pe post de exemplu al susținerii campaniei de așa-zisă ”vaccinare” procentajul mai ridicat de administrare a serului în alte țări, referindu-se în special la cele din Uniunea Europeană, dar și la Israel, pentru ca la ora actuală, în lumina mult mai numeroaselor vătămări și decese rezultate în Occident și în general în rândul națiunilor care au fost mai susceptibile manipulării, și nu doar între oamenii de rând, căci și numeroși sportivi de performanță au suferit efecte adverse, chiar letale, presa carpatină să ignore cu desăvârșire valul consecințelor în creștere.

Iar sugestiv dar omis și acesta în ciuda notorietății sale mondiale, ”Mr. America” și ”Mr. Universe” Doug Brignole, este cazul acestui renumit culturist și autor de carte de specialitate în fitness, care a decedat subit în octombrie 2022 la vârsta de 63 de ani, deși într-o evidentă formă fizică, în pregătiri fiind pentru concursul 2022 AAU Mr. Universe de sâmbătă 22 octombrie de la Las Vegas, la care se referea în postarea sa pe Instagram.

Iar conform altor postări ale sale din 2021 în social media, Brignole nu doar confirma că a recurs la injectare, “sunt vaccinat, ei bine, cu primele două dintre ele”. menționând Moderna ca opțiune, dar a și mers până într-acolo încât a scris nici mai mult nici mai puțin decât în sensul că “am atâta încredere în vaccin, bazată pe cercetarea pe care am efectuat-o, încât să-l fac. Iar aceia dintre voi care consideră că vaccinul omoară oameni, mă pot folosi drept test. Dacă eu mor, atunci ei au avut dreptate. Dar dacă nu, și n-am efecte vătămătoare, atunci au greșit și să admită asta (cel puțin lor însuși). Ba mai mult, să admită că au fost duși de nas, dar și să spună lumii cine i-a dus de nas, astfel încât alți oameni să beneficieze de pe urma evitării acelor răspândaci ai fricii.”

De-acum între cei circa o mie de sportivi decedați de când cu campania ”injecțiilor COVID” – strict cei despre care s-a luat la cunoștință deja, căci ar mai fi cu certitudine și alții, lista actualizată fiind accesibilă pe goodsciencing.com la această legătură, renumitul Doug Brignole a lăsat în urmă exemplul cel mai elocvent cu putință prin însăși cuvintele sale, rod al convingerilor sale neabătute, care, paradoxal, pot servi acum, prin trecerea sa în neființă și conform remarcilor sale, ”dacă eu mor, atunci ei au avut dreptate. Dar dacă nu, și n-am efecte vătămătoare, atunci au greșit și să admită asta”, salvării multor alte vieți omenești. Din nefericire însă, miliarde de locuitori ai populației planetei au ales deja să se înțepe cu serul toxic și nociv, inducând efecte adverse bruște sau lente, vătămătoare sau chiar letale, depinzând de funcțiile gradului daunei și intervalului de timp, dar cert fiind negative sistemului imunitar uman. Însă, capac la toate, și mulți români continuă să rămână în negare, iar mass-media mioritică, decedată moral și sub orice critică, e ucigașă în tăcerea sa complice, incapabilă de a face tocmai ceea ce Brignole a adus insistent în discuție împotriva celor care s-au opus așa-zisei ”vaccinări”: ”Dacă au greșit, să admită asta (cel puțin lor însuși). Ba mai mult, să admită că au fost duși de nas, dar și să spună lumii cine i-a dus de nas…” Decesul său n-ar rămâne tocmai în zadar, având darul de a-i trezi pe unii fie și în ceasul al XIII-lea. Da, al treisprezecelea, și nu al XII-lea. (foto: gsp.ro)

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 + = sapte

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: