Remiză în amical: AS Murani – CFR Timişoara 3-3 (1-0), la vişinii intrând şi un tunisian

Liderul Seriei a II-a în Campionatul Judeţean Timiş, care a ratat în week-end calificarea în sferturile “Cupei de Iarnă” la minifotbal pentru liga a V-a, şi divizionara D CFR Timişoara, aflată la primul meci cu Daniel Oberşterescu antrenor principal, au încheiat astăzi de la ora 16 la egalitate, într-un joc amical.

AS Murani s-a desprins la 3-0, după ce conducea la pauză cu 1-0, după care Crişan a ratat o lovitură de la 11 metri pentru timişoreni, care au reuşit ulterior, la rândul lor, tot 3 goluri: o centrare a lui Berar a fost respinsă în propria poartă, Vîntură a transformat un penalty iar Daniel Trifan a izbutit o frumoasă reuşită.

Daniel Oberşterescu a titularizat cu această ocazie un fundaş din fotbalul devean, iar la reluare i-a introdus, printre alţii, pe Răzvan Lup, de la Gloria Reşiţa, şi Zenati Abdessalem, un Tunisian, student la UMF Timişoara.

CFR a început în alcătuirea Vlad – Janai, Hriţcan, Andrei, Livădaru, Berar, Sorin Oberşterescu, Iakab, David, Crişan, Vântură, iar după pauză a mai contat pe Jucu, Zenati, Popa, Lup, Sergiu şi Trifan.

Următorul meci amical al “vişiniilor”, abia sâmbăta viitoare (15 februarie), la Giarmata Vii.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 7 = sapte

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: