Remus Steop, totuși mulțumit: ”Am creat multe ocazii, păcat doar că nu am fost suficient de lucizi la ultima pasă și la soluțiile alese în fața porții”

Ripensia Timișoara a rămas neînvinsă și după cel de-al șaselea hop în calitate de nou-promovată în Liga 2, cel puțin până mâine păstrându-și și în continuare sceptrul liderului în seria unică a diviziei secunde, în urma unei remize în Ciarda Roșie cu o altă grupare sosită din Liga 3, FC Argeș, piteșteni care au egalat spre finalul meciului de la ora 11…

Remus Steop: 3 1 0 22-3 10 puncte, bilanț acasă în nici o lună de parcurs în Liga 2

 

După rezultatul de 1-1 (0-0) înregistrat contra piteștenilor de pe locul 5, antrenorul principal al bănățenilor, Remus Steop, a spus: ”Ne bucurăm că am reușim să înscriem și în meciul de astăzi, păcat doar că am reușit să o facem numai o dată, deși am mai avut șanse să înscriem unul-două goluri. Sunt însă mulțumit de băieți, de jocul nostru și de rezultat, în condițiile în care am întâlnit o echipă bună, care venea după două săptămâni de pauză, pe când noi am avut o deplasare foarte lungă iar ultimele două jocuri au fost foarte grele, cu echipe foarte dificile. Consider că este un punct câștigat, adversarul nefiind cu nimic mai deosebit, deși s-a văzut, o echipă așezată, reprezentând un club de tradiție…”

În privința lui Claudiu Matiș, titular în precedentele 5 etape însă nu și astăzi, Remus Steop a explicat că ”nu eram supărat pe el, doar pe anumite inexactități, căci este un tânăr de perspectivă, căruia i s-a acordat un anumit credit și se aștepta mai mult de la el decât ceea ce a arătat”. Iar proaspătul titularizat Denis Golda a semnat deschiderea scorului spre mijlocul reprizei a II-a: ”Era mai proaspăt, venit după o perioadă fără meciuri în urma operației chirurgicale suferite în vară, și care ușor, ușor a revenit, pe când celălalt era mai obosit după ultimele partide. L-am ales pe Golda, s-a dovedit a fi o alegere inspirată, și nu pot decât să-l felicit, așa cum adresez felicitări întregii echipe, căci toată a muncit, și-a creat multe ocazii, păcat doar că nu am fost suficient de lucizi la ultima pasă și la soluțiile pe care le-au ales în fața porții, acolo decid ei…”

Steop a mai explicat și că ”nu mă uit la clasament, mă interesează strict doar următorul joc, așa a fost și azi, ne bucurăm pentru evoluție și rezultat, și să vedem cum stăm cu accidentările, cu jucătorii de mai multă vreme accidentați și pe care să-i recuperăm, astfel încât să putem conta pe toată lumea, fiind greu pentru noi deoarece venim din Liga 3. Dar până acum ne prezentăm foarte bine și nu pot să cred decât că vom și continua la fel prin tot ceea ce facem, fiind convins că băieții se vor lupta și pe mai departe de la egal la egal în fiecare întâlnire”.

Cât despre plecarea lui Florin Nanu, ”a fost dorința lui, a considerat că a jucat prea puțin, și nu pot decât să i-o respect, nu ne opunem celor care vor să continue în altă parte. Iar cu cine vrea să fie aici și în continuare, trebuie să eliminăm tot ceea ce facem greșit și să scoatem în evidență toate aspectele pozitive pe care le-am creat în timp, ca echipă împreună cu susținătorii care ne-au fost mereu aproape și cei care finanțează acest club”.

Steop a mai specificat: ”Cred că ar fi foarte greu să achiziționăm jucători acolo unde îi dorim noi, căci cei care sunt cu o valoare foarte ridicată sunt angrenați la anumite echipe, însă cei pe care îi avem sunt mai buni decât soluțiile pe care le-am căuta la ora actuală”.

Iulius Rădulescu a fost astăzi pentru a doua oară titular în poarta liderului, Steop semnalând că ”am fost cu un portar și în deplasarea la Brăila dar iată că am scos totuși un punct acolo, iar dacă rămân 11-12 jucători care doresc să joace și își fac treaba, nu-mi fac probleme. Îl respect pe Nanu, mi-a părut rău că a plecat căci era un jucător deosebit, un tânăr educat, un fotbalist trecut prin Liga 1, dar el asta și-a dorit, ori eu nu mă mai pot opune la așa ceva, nu încerc să-i conving că cea mai bună soluție este cea pe care o ofer eu, tot ceea ce pot este a le da o șansă. Este însă responsabilitatea lor cum își gândesc ei viitorul fotbalistic…”

Următorul meci acasă al Ripensiei este tot cu o nou-promovată, Metaloglobus, dar abia după ieșirea la Târgoviște.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = cinci

 


Alte articole legate de acest subiect: