Restanţă în Divizia D Timiş: CFR Timişoara – FC Băban Marcel Jimbolia 5-1: Iorgovan 4, Vântură

CFR Timişoara şi-a adjudecat de la ora 17 cel de-al doilea succes stagional, şi de departe cel mai clar, 5-1 (3-1) cu FC Băban Marcel Jimbolia, dar doar în dauna unei codaşe care cu această ocazie a marcat primul ei gol stagional, venit după peste 450 de minute.

De fapt, jimbolienii lui Octavian Popescu au deschis scorul în această restanţă din etapa a cincea a Diviziei D Timiş, dar foarte tânăra garnitură oaspete, ce primea 15 goluri în 5 etape, a căzut apoi pradă raidurilor lui Sergiu Iorgovan, autor a 4 goluri. A mai marcat şi fostul junior polist Iulian Vântură, dar după ce, mai întâi, în minutul 20, vizitatorii marcau după o pasă în centru, urmată de şut: 0-1.

Jimbolia s-a prezentat cu un lot în care portarul, din generaţia 1993, era cel mai în vârstă component, majoritatea juniorilor fiind din 1996-´99.

Egalarea a survenit cu capul, Iorgovan marcând în minutul 25, după care tot el a înscris cu capul şi în minutul 40. La pauză, în minutul 45, Vântură a marcat după un 1-2 cu acelaşi Iorgovan

Abia minutul 70 a adus desprinderea la 4-1, după o cursă pe dreapta, a lui Vântură, urmată de o centrare pentru Iorgovan. Care, în minutul 85, a recuperat un balon de la portar, l-a driblat şi a marcat: 5-1.

CFR Timişoara: Rain – Iakab, Şuleap, Hriţcan, Livădaru – Neamţu (Crişan), Parfenie (Ochea), Baidoc (Ciobanu), Berar (Văsui) – Vântură, Iorgovan.

Pe bancă: Vlad – Daniel Oberşterescu.

Andrei Pobega (antrenor CFR): „Un joc bun, o posesie mult superioară faţă de cei de la Jimbolia, s-a văzut clar experienţa noastră superioară. Îi felicit pentru rezultat şi jocul prestat! Băieţii noştri au dat dovadă de caracter, în aceste momente dificile în care acum ne aflăm, şi sper să continuăm cu un parcurs cât mai bun.”

CFR, care va juca sâmbătă tot acasă, cu Real Dragşina, în etapa a VI-a, ce va începe vineri la ora 17 cu ASU Politehnica – Pobeda, n-a contat pe Rus, Rogojinaru, Romaneţ, Scutlenicu – ultimii 3, accidentaţi, şi Janai.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Restanţă în Divizia D Timiş: CFR Timişoara – FC Băban Marcel Jimbolia 5-1: Iorgovan 4, Vântură

  1. Bogdan Arad spune:

    Urmăresc liga a 4-a Timiş mă bucur că CFR a cîştigat, de ce nu daţi şi liga a-2-a că sunteţi superbi cu ştirile sportive din judeţ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 3 = noua

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: