Restart și în Campionatul Județean Timiș – Categoria ”Promoție” + GALERIE FOTO de la Bucovăț, la Gloria Remetea Mare – Seceani 1-3 (1-0)

Campionatul Judeţean Timiș de ”Promoţie” a reînceput în acest weekend, odată cu etapa a 16-a, prima din retur în cele trei serii. Toţi cei trei lideri au rămas pe poziţie, rezultatele și ierarhiile la zi fiindu-vă prezentate pe coloana dreaptă a secțiunii Fotbal. Mai jos, o GALERIE FOTO de la Gloria Remetea Mare – AS Seceani 1-3 (1-0)…

Liderul Seriei I, Unirea Jimbolia, a obţinut o victorie în deplasare la Checea, cu Checeana, 2-0, iar jocul Bulgăruş – Unirea Sânnicolau Mare a fost amânat.

În Seria a II-a, toate jocurile s-au disputat, iar cel mai interesant a fost cel de la Bucovăţ, unde liderul AS Seceani a întrecut pe Gloria, din Remetea Mare, cu 3-1, albii răsturnând scorul după pauză, în dauna violeților.

Iar în Seria a III-a Utvin păstrează distanţa confortabilă de 9 puncte faţă de ocupanta locului secund, după ce a reuşit o victorie pe teren propriu la un scor de forfait, cu vecinii lor de la Pădureni. La Pustiniş, cei de la Petroman s-au prezentat la meci, dar nu au avut viza medicală pe carnete, și sigur vor pierde la masa verde.

Echipa Voiteni (Jebel II) s-a retras din campionat, iar toate jocurile se vor omologa cu 3-0 pentru adversari.

*

Gloria Remetea Mare – AS Seceani 1-3 (1-0)

Meciul s-a disputat la Bucovăţ, întrucât terenul din Remetea Mare a fost suspendat în urma incidentelor de la meciul cu Orţişoara, din turul campionatului. Chiar dacă vântul a fost un adversar pentru ambele formaţii, cei de la Gloria au reuşit deschiderea scorului în finalul primei reprize, prin Dragoş Ofileanu, care a profitat de indecizia fundaşilor şi a înscris pe lângă portar.

De menţionat că în minutul 28, Bârză, de la gazde, a fost eliminat pentru un fault din postura de ultim apărător.

Repriza secundă a fost diametral opusă iar liderul a reuşit egalarea în minutul 66 prin Sorin Pop, care a transformat un penalty acordat pentru un fault din spate.

În minutul 72, noul intrat Odrobot, de la gazde, a trimis mingea în transversală. Şi în loc de 2-1 pentru localnici avea să fie 1-2, în urma unui contraatac fructificat de Roman. Ultimul gol a fost reuşit de Marius Macai în minutul 77.

+

Gloria: Andrei Teodorovici – Gheorghe Bârză, Alin Petruţ, Haris Perizovici, Octavian Ardelean, Ionel Axini, Caius Hoca, Cătălin Teodorescu, Mihai Mircea, Raul Teodorescu, Dragoş Ofileanu.

Antrenor: Radu Jude.

Au mai intrat: Florin Hodrobot şi Zoltan Sebeşten.

Seceani: Flavius Mocanu – Ionuţ Măzăreanu, Adrian Farc, Lucian Ivănescu, Florin Valea, Vasile Cioancă, Petru Călugăru, Adrian Moroşanu, Marius Pop, Marius Macai, Adrian Roman.

Antrenor: Ioan Damşa.

Au mai intrat: Radu Neagu, Alin Iacoviţă, Claudiu Neagu şi Alin Poali.

Arbitri: Macedolean – Mocanu şi Pandia. Observator: Ionel Bolog.

 

 

 

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Promoţie și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 7 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: