Returul Diviziei D Timiş demarează peste 6 săptămâni, la început de martie: datele sezonului de primăvară în liga a IV-a, „Judeţ” şi a VI-a „Promoţie”

Fotbalul „mic” timişean îşi va reintra oficial în drepturi în noul an 2024 pe scena 16-imilor fazei judeţene a Cupei României, peste 5 săptămâni, în 24-25 februarie, prefaţând startul returului în Divizia D Timiş, la început de martie, urmat de lansarea eşaloanelor inferioare. Dar iată datele de disputare din sezonul de primăvară, conform înscrisurilor oficiale, cu menţiunea că ierarhiile la zi în fotbalul divizionar timişean şi ultimele rezultate din 2023 sunt accesibile pe tradiţionala coloană a datelor tehnice.

S-a reluat deja de vineri returul SuperLigii, cu jocurile Sepsi – Politehnica Iaşi 6-0 şi Rapid – FC U Craiova 1948 4-3, la publicarea acestei consemnări înregistrându-se 1-1 în minutul 72 al întâlnirii „U” Cluj – Hermannstadt, urmată sâmbătă de la ora 20 de Petrolul – Dinamo. Programul complet al etapei în curs şi al celei viitoare, precum şi clasamentul actualizat, pe aceeaşi coloană clasică a datelor tehnice în secţiunea Fotbal din Sporttim.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Judeţ, Municipiu, Promoţie și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × patru =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: