Rezerva Bârsanu, la primul după Anglia, gol! Dumbrăvița, a treia acasă la zero, CFR – al treilea eșec

CS Dumvrăvița s-a desprins în ploioasa intermediară de miercuri în nici ultimele zece minute ale jocului cu CFR Timișoara, căreia i-a pricinuit al treilea eșec stagional, tot 3 fiind și cifra din dreptul elevilor lui Florin Macavei la capitolul succese la zero acasă…

Zoli Kovacs a deschis scorul în minutul 83, de pe dreapta, la o minge lungă la care oaspetea CFR a reclamat ofsaid, atacantul Dumbrăviței dejucând din linia a II-a pasul alb-vișiniilor și… 1-0. Bârsanu, aflat la primul său meci după revenirea din Albion, și introdus în ultimul sfert de oră, a dublat avantajul în minutul 87, stabilind scorul final: 2-0.

”Am reușit un joc bun, o victorie meritată. Chiar am ratat foarte multe ocazii și scorul putea fi chiar mai mare. Dar CFR, o echipă tânără, chiar mi-a plăcut! Abia pe final am câștigat…”, a spus Florin Macavei, a cărui echipă a adunat 9 puncte.

Andrei Pobega, care l-a adus la CFR Timișoara pe ex-juniorul polist Iulian Vântură, a spus: ”Joc de luptă, de mijlocul terenului, cu ocazii de ambele părți… Jucătorii au făcut un efort destul de mare, pe un teren destul de greu și plin de apă. Am avut la 0-0 două ocazii mari-mari de tot și dacă reușeam să marcăm, poate jocul ar fi avut un cu totul alt curs. Iorgovan și Crișan au ratat singuri cu portarul, iar după părerea mea primul lor gol a fost dintr-o poziție clară de ofsaid iar al doilea pe fondul unei greșeli de-a noastre. Consider că un rezultat de egalitate era mai echitabil dar așa e fotbalul, ocaziile se răzbună!” 

CS Dumbrăvița: Miklos – Șofronea, Sârbu, Solomon, Antemie (Cengher) – Todor (Bârsanu), Rebenciuc, Zoli Kovacs, Negru – Iszak (Giurgiu), Leonte (Șurpanu).

CFR Timișoara: Vlad – Rus, Oberșterescu, Hrițcan, Livădaru – Berar, Șuleap, Iakab, Rogojinaru – Crișan, Iorgovan.

Au mai jucat Baidoc, Neamțu, Vântură, Ciobanu.

Pe bancă: Gheorghescu, Jucu, Janai.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× cinci = 20

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: