Ripensia, 9 amicale între 30 iunie și 24 iulie, din cantonamentul la Buziaș

Salvată pe 8 mai în prelungiri de locul de baraj de menținere în Liga 2 dar retrogradată ulterior la capitolul comunicare prin muțenia de aproape 6 săptămâni pe relația cu presa, Ripensia și-a adus în sfârșit și în cele din urmă aminte, după 40 de zile, că nu cenzorii și agenții aripii de comasare a datelor și supraveghere externalizată de un guvern de peste ocean în grija unuia dintre cei mai importanți idioți din lume mai vin pe frig sau arșiță pe ”Electrica” să consemneze pe marginea unui fotbal cel mult mediocru, ci jurnaliștii localnici, și a ieșit din așternuturile ”marii” rețele de socializare – una dintre cele mai mari rușini ale lumii ultramoderne și multilateral dezvoltate, pentru a informa și presa timișoreană, fix la amiaza în care și Alexa își rostise cuvântul de încheiere la concitadina ASU Politehnica. 

La subiect, a fost definitivat programul de pregătire al Ripensiei din perioada precompetițională, în condițiile în care noul sezon al Ligii 2 va demara pe data de 31 iulie, peste 6 săptămâni. Iată datele acestei perioade:

– luni 21 iunie – ora 10:30, primul antrenament, la arena ”Electrica”;

22-23 iunie – vizita medicală;

27 iunie – 9 iulie – cantonament în stațiunea Buziaș;

30 iunie – meci de pregătire cu Pobeda Dudeștii Vechi (L3);

3 iulie – meci de pregătire cu Avântul Periam (L3);

6 iulie – meci de pregătire cu Pandurii Târgu Jiu (L3);

9 iulie – meci de pregătire cu  cu C.S.M. Reșița (L3);

14 iulie – meci de pregătire cu Universitatea Cluj (L2);

16 iulie – meci de pregătire cu C.A. Oradea (L3);

17 iulie – meci de pregătire cu Șoimii Lipova (L3);

21 iulie – meci de pregătire cu Viitorul Târgu Jiu (L2);

24 iulie – meci de pregătire cu ASU Politehnica Timișoara (L2).

Orele de start și locurile de desfășurare ale meciurilor vor fi anunțate în timp util. 

În rest, ce-a postat deja demult divizionara ”B” pe feblețea sa, ”marea” rețea de antisocializare, despre noul manager general și un nou dar și vechi alt antrenor secund. Presa precum Sporttim este din fericire încă presă și nu pescar din apele mai mult decât murdare ale ”marii” rețele de antisocializare din poala unuia dintre cei mai mari importanți idioți ai lumii, iar o asemenea presă n-are un glob de cristal pentru a detecta când sunt cluburile fotbalului românesc în pat cu ”marea” rețea și nici nu se cară cu computerul personal pe tron pentru a nu pierde cumva prețioasele momente ale postărilor iubirii la nesfârșit cluburi – febe. Cluburi care tot procedați astfel, sunteți absolut penibile și dezgustătoare, iar la Ripensia nu s-ar putea altfel, la cât de ”corect politic” e.  

Noul manager general este Vlad Bura, astfel caracterizat de cei de la Ripensia: ”Cunoscut în ultimii ani prin activitatea tehnică din fotbalul timișean. Născut la 20 octombrie 1980, Vlad Bura este de profesie avocat și a evoluat, la nivel de juniori, la CSȘ Timișoara și Politehnica Timișoara. Ca senior, a fost legitimat la Telecom Timișoara, CS Ghiroda și Tipomic Timișoara. În calitate de antrenor, a reușit să promoveze cu Ghiroda în Liga a 3-a, respectiv cu UVT Timișoara în cel de-al patrulea eșalon, cu această din urmă echipă cucerind titlul de campioană națională universitară. În cadrul clubului, va avea atribuțiuni de ordin administrativ și sportiv.”

Staff-ul tehnic al Ripensiei îl include de-acum și pe Călin Mada, revenit ca secund, și este format din: Cosmin Petruescu (antrenor principal), Iulian Muntean şi Călin Mada antrenori secunzi, Călin Frunză cu portarii iar Bogdan Ungureanu preparator fizic.

Cinci dintre componenții echipei sub 17 ani din sezonul trecut au semnat contracte cu clubul Ripensia: Rareș Butnărașu (fundaș central), Ovidiu Agapie (atacant), Dennis Huciu (fundaș stânga), Luca Szimionas (mijlocaș central) şi David Flonta (portar). 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


6 × = patruzeci doi

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: