Ripensia – ASU Politehnica, difuzat video în direct pe internet: sâmbătă 7 martie, ora 16, pe ”Dan Păltinișanu”

Derby-ul timișorean al etapei a XIX-a a Diviziei D Timiș și al întregului eșalon, Ripensia – ASU Politehnica, programat sâmbătă viitoare în runda a doua a returului ligii a patra, va fi difuzat în direct pe internet, conform anunțului transmis în această după-amiază de clubul organizator al întâlnirii, roș-galbenii fiind gazde în jocul de sâmbăta viitoare de la ora 16, pe stadionul ”Dan Păltinișanu”.

Afis meci Ripi-ASU

Unde ”Ripi” a avut succes în apariții interioare, câștigând faza județeană a Cupei României, în anul 2013, 1-0 în finala din aprilie cu CS Ghiroda, iar în același an eliminând pe ”Dan Păltinișanu”, din faza națională a întrecerii K.O., prim-divizionara U Cluj.

Ripensia Timișoara a dat totodată publicității și afișul de meci al derby-ului din weekendul viitor, în care vizează revanșa în fața alb-violeților, care se impuneau în partida tur din Divizia D, de pe stadionul CFR, cu 2-1, respectiv la lovituri de departajare, tot anul trecut, în faza județeană a Cupei României, pe stadionul Electrica.

Învingătoare la scor în deplasarea de la ora 11, la reluarea returului, 6-1 la CS Giroc, Ripensia a rămas astfel în plasa alb-violeților, la numai un punct în urmă, o victorie în derby-ul de sâmbăta viitoare cățărându-i pe roș-galbeni în fotoliul de lider.

”Un meci de la care nu ai voie să lipsești!”, după cum titrează gazda Ripensia pe afiș…

Gruparea cu sediul clubului la Hotel Casa de la Rosa, din Calea Urseni 16B, va găzdui acolo miercuri de la ora 13 o conferința de presă, premergătoare derby-ului Timișoarei, ocazie cu care va oferi și alte detalii organizatorice privitoare la meciul de pe principala arenă a orașului. Și conferința de presă, aidoma partidei de sâmbăta viitoare, va fi transmisă în direct pe internet. Detalii adiționale despre modalitatea de vizionare a derby-ului, prin intermediul comunicatelor grupării Ripensia și a înștiințărilor roș-galbenilor către mass-media.

Sporttim revine în timp util cu detalii de la victoria Ripensiei dar și cu casetele tehnice ale celorlalte partide disputate azi în Divizia D Timiș.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 11

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: