Ripensia Timișoara, câte două antrenamente și în zilele de dus-întors la Valea lui Liman. Data primului amical, modificată

Nou-promovata Ripensia Timișoara, secund clasată în ierarhia turului Diviziei D Timiș, și-a croit un program pentru începutul perioadei de pregătiri care să eficientizeze timpul avut la dispoziție, cu grijă ca nici un antrenament să nu fie ratat, fie și în zilele pe drumuri, la și dinspre locul de cantonament.

Adrian Zaluschi, a cărui sosire a fost confirmată săptămâna trecută de către roș-galbeni, s-a numărat în această după-amiază între componenții aliniați la reunirea lotului Ripensiei, efectuată la ora 16 pe terenul Tehnomet, unde au spus prezent și Călin Toma respectiv Telecican, potențiali noi recruți ai aspirantei la promovarea în liga a III-a.

Așadar o atenție sporită pentru întărirea compartimentului defensiv, și în lumina despărțirii de unul dintre titularii de regularitate, fundașul stânga Cărpinișan, care pare a fi renunțat la activitatea competițională. N-a participat însă la primul antrenament și Nohai, aflat încă în străinătate, unde era așteptat la probe de joc, veteranul fundaș lateral fiind însă așteptat să revină la gruparea de pe Bega.

Ca un amănunt în plus, în privința lui Telecican, acesta abordează perioada de acumulări după o pauză competițională de circa 6 luni, datorată unei accidentări, însă ”Ripi” speră ca finele lunii februarie, când sunt preconizate a demara competițiile oficiale pe plan județean, să o regăsească aptă în efectiv complet. Ceea ce înseamnă că în formula formației de liga a IV-a ar putea apărea și Adrian Ungureanu, mijlocaș care s-a pregătit în tur cu timișorenii, fără însă a și juca, dat fiind că se afla sub contract cu CS Nuova Mamma Mia Becicherecu Mic. Așadar, o concurență sporită pe posturi…

Astăzi, dezmorțirea a constat, conform standardului, în alergări combinate cu jocuri, totul pentru readaptarea la efort, care urmează a fi parcursă gradat în aceste prime zile de pregătire din 2015, sub coordonarea antrenorului secund Ovidiu Olariu. Iar vineri este programată deplasarea la Valea lui Liman, unde Ripensia va beneficia de un stagiu de pregătire centralizată, până vinerea viitoare, în 23 ianuarie, zilele pe drum fiind astfel concepute încât divizionara D să nu rateze nici un antrenament. Astfel, în dimineața plecării spre estul județului va fi efectuată o ședință de pregătire pe terenul Tehnomet, iar după-amiaza un antrenament și la sosire; ulterior, la revenirea în Timișoara, vinerea viitoare, ”Ripi” va face două ultime antrenamente la fața locului, înaintea plecării.

Mai apoi, și primele meciuri de verificare, data jocului inaugural pe 2015 fiind modificată de pe 28 pe 30 ianuarie, tot cu UTA Bătrâna Doamnă, conform planificării.

Momentan, Berescu se va antrena cu colega de eșalon Cocoșul Orțișoara, cu posibilitate de continuare a activității din retur la gruparea din nordul Timișoarei.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


sapte − = 4

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: