Ripensia îl achiziționează pe Sofran

Secund-divizionara Ripensia a confirmat astăzi, în preziua celui de-al doilea meci programat acasă în noul campionat al Ligii 2, achiziționarea unui tânăr fundaș lateral timișorean în vârstă de 20 de ani care s-a pregătit deja în ultimele săptămâni cu lotul îndrumat de Iulian Muntean în vederea unei treceri în galben-roșu, fiind vorba despre Nicolae Sofran. 

După anunțul în privința cooptării mijlocașului ofensiv Samuel Zimța, iată că Ripensia Timișoara l-a transferat definitiv pe fundașul dreapta Nicolae Sofran, de la Politehnica Timișoara. Clubul secund-divizionar a semnat un contract pe doi ani cu jucătorul născut în 3 octombrie 2001 la Timișoara.

Sofran a fost crescut de Electrica Timișoara, iar în ianuarie 2020 a trecut de la CS Ghiroda și Giarmata Vii la Politehnica Timișoara. ”Mă bucur că am semnat cu Ripensia, este o nouă provocare pentru mine. Cunosc clubul și îi știu pe cei mai mulți dintre jucătorii care activează acum la echipă. Ripensia este un mediu propice pentru jucătorii tineri și vreau să confirm încrederea pe care mi-o acordă clubul. Sunt convins că împreună putem avea rezultate bune în acest sezon, în ciuda startului mai puțin reușit”, a declarat Nicolae Sofran.

Ripensia va juca sâmbătă de la 11 pe ”Electrica” în etapa a V-a din Liga 2 cu Metaloglobus București, central fiind sătmăreanul Marius Omuț, asistat de clujeanul Lucaciu și Ramona Udrea din Târgu Jiu, cu zălăuanul Lădar rezervă.

Programul rundelor 5-6, pe coloana clasamentelor la zi a secțiunii Fotbal.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 − patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: