Ripensia pierde acasă în play-out și cu FC Buzău

Ripensia a evitat barajul de supraviețuire în Liga 2 încă de la mijlocul acestei faze play-out, însă doar prin natura împrejurărilor, a se citi FC Brașov – Unirea Dej 0-2 cu reușite ale clujenilor în ultimele 8 minute, timișorenii fiind așadar salvați dar și datori după cele două înfrângeri pe ”Electrica” în grupa a II-a valorică. O ultimă șansă de reabilitare mai au lângă Gara de Est, cu nou-promovații dejeni, însă se resimt încă efectele anunțului între timp retractat al diriguitorilor roșu-galbenilor în ideea înscrierii bănățenilor din vară în Liga 3. Gruparea de pe Bega n-a renunțat așadar la locul câștigat în Liga 2 cu sudoare pe teren iar Stoi și compania au păstrat acest loc pe gazon, însă înfrângerile acasă le reamintesc că sunt în zona pozițiilor 13-14 doar pentru că unele partenere de competiție sunt cât se poate de slabe.

După 2-3 cu FC Brașov, devenit 0-3 la ”masa verde”, Ripensia a pierdut lângă Pădurea Verde și cu AS FC Buzău, deși fără Cristian Pustai pe banca tehnică – suspendat fiind, oaspeții din Cîmpia Română înscriind înaintea pauzei golul victoriei în meciul matinal din etapa a IV-a în Grupa B, 0-1 (0-1) prin reușita cu capul a lui Dinko Trebotic, în urma unui corner.

Ripensia devine acum arbitru al retrogradării, în Vinerea Mare jucând la matineu la Buftea în compania Unirii Constanța, care își joacă ultima șansă pentru evitarea picajului direct în Liga 3. Șansele îi sunt infime, trebuind să câștige ambele întâlniri, cu bănățenii și la Buzău, în vreme ce brașovenii să piardă la Târgu Jiu și acasă cu Astra.

*

Ripensia: Rus – Morariu (86, Butnărașu), Lalic, Fridrich, Gladun – Piftor, Vidrăsan (62, Călin), Stoi – cpt. (69, Ivancevic), V. Macrițchii, Avramescu (62, Agapie), Golda (86, Matiș).

Rezerve: Dobre – Mihart, Cereba, Stoica.

Antrenor: Călin Mada.

FC Buzău: Stoian – cpt. – Oteliță, Vîrtej, Wiktorski, Sălceanu, Trebotic (90, Cârstocea), Lopez, Ciobanu (62, Burlacu), Ekollo (77, Gaitan), Neicuțescu (46, A. Munteanu), Chică-Roșă.

Rezerve: Avram – Manea, Pațurcă, R. Șt. Zamfir, Oltean.

Antrenor secund: Liviu Rusu

Arbitru: Mircea Ardelean (Arad). Asistenți: Ilinca (Craiova) și Nistoran (Reşiţa); rezervă: Jurcă (Arad). Observatori: Ciglenean (Cluj) și Petropulos (Alba Iulia).

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 5 = patru

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: