Ripensia și Fortuna, reprize a câte 30 de minute: marcatori, echipe, FOTO

Ripensia și Fortuna, echipele din Timișoara și Becicherecu Mic din Liga 2 și Liga 3, au jucat astăzi un meci amical pe zăpadă sub forma mai multor reprize a câte 30 de minute, oaspeții din eșalonul inferior deschizând scorul în prima jumătate de oră, după care celelalte reușite au aparținut secund divizionarilor. 

Primele două reprize a câte 30 de minute au adus răsturnarea de scor: 2-1 (0-1)

Junii lui Iulian Prodana au marcat în minutul 21, prin Florin Mintaş, cu un şut de la 20 metri lateral dreapta, deviat în poartă de un fundaş. În partea a doua cei de la Ripensia au înscris în minutul 40, prin Nemanja Sokovic, cu un şut pe jos de la 12 metri, golul doi reuşindu-l Gabriel Stoi cu un şut de la 16 metri pe jos, în stânga portarului… 2-1.

Ripensia: Dobre – Andrei Macrițchii, Rogac, Lalic, Gladun – Stoi, Călin – Popovici, Neagu, Tudorache – Sokovic.

ACS Fortuna Becicherecu Mic: Toroc – Straţi, Stemate, Eperieş, Bot – Periat, Mintaş, Alexandru Prodana, Kuhn – Icma, Jorza.

Alte două formaţii ale celor două cluburi au jucat alte două reprize a câte 30 de minute, elevii lui Cosmin Petruescu izbutind să înscrie trei goluri prin Denis Golda în minutele 65 şi 68 şi Pădurariu (min. 87).

Scor final în cele patru reprize a câte 30 de minute, 5-1 pentru Ripensia.

Ripensia: Velcea (min. 80, Miklos) – Maric, Sturzu, Țieranu, Pădureț, Fridrich, Valerii Macrițchii, Ouadie, Piftor, Vasluian, Simedru.

Au mai intrat: Ene, Golda, Pădurariu.

ACS Fortuna Becicherecu Mic: Casian – Amariei, Mihai, Bădescu, Codrea, Grimmer, Popovici, Ghiriş, Şchiopu, Ursu, Sabău.

Ambele meciuri au fost arbitrate de Mirel Pacealoiu.

Următorul joc de verificare al Ripensiei va fi sâmbătă 23 ianuarie, de la ora 12, tot la Baza 2 – UPT, cu o formaţie din Liga 3, Avântul Periam.

Iulian Prodana a declarat: ”Pentru noi a fost al treilea meci. În primul meci am jucat cu cei de la Becicherec. Un joc bun, atitudine, o primă repriză și încă un sfert de oră foarte mulțumitor. Apoi a apărut accidentarea unui jucător de la mijloc și până am făcut schimbarea și a intrat în joc celălalt, s-a rupt un pic jocul. Dar oricum, sunt foarte mulțumit. La al doilea joc au jucat cei de la Elita U19 la Poli. Poate au intrat un pic timorați. Le-am transmis nişte sarcini și nu le-au pus la început în practică. Pe pressing-ul ofensiv al celor de la Ripensia, ei ne-au taxat cu 2 goluri. Apoi au controlat foarte bine jocul. Nu am avut foarte multe faze de reușită. Dar și-au îndeplinit mai mult sarcinile defensive…”

Fotografii de Iosif Canea

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua × 1 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: