Ripensia Timișoara, calificată fără joc în turul V al Cupei României-Timișoreana, din 10-11 septembrie

Ripensia Timișoara este una dintre cele 3 formații, alături de CS Sănătatea SP Cluj și FC Hidișelul de Sus (Bihor), calificate fără joc în turul V al Cupei României-Timișoreana, din 10-11 septembrie, profitând de dispariția retrogradatei din Liga 1, CS Turnu Severin, adversar repartizat conform tragerii la sorți a fazei a IV-a, efectuată astăzi de FRF.

Ripensia Timișoara ar fi trebuit să găzduiască jocul din turul IV, programat miercurea viitoare, dar CS Turnu Severin se alătură lui FC Argeș și Luceafărul Oradea ca grupări ce nu se vor alinia la startul penultimei faze înaintea intrării în competiție a prim-divizionarelor.

Acesta este al doilea hop al verii trecut de Ripensia în competiția K.O. pe seama dezagregării unei adversare, după episodul neprezentării Flacărei Făget, dispărută între timp din peisajul fotbalului timișean.

Doar alte 7 grupări de această parte a munților Carpați mai sunt angrenate în turul IV al Cupei României-Timișoreana, ce va programa miercurea viitoare 16 partide.

Celor 19 calificate din turul IV li se vor alătura în turul V alte 9 cluburi, printre care fruntașele precedentei ediții a ligii secunde, între care UTA sau Damila Măciuca, strămutată între timp în Banat, sub denumirea Metalul Reșița.

Timișorenii Ripensiei ar putea așadar ajunge să joace în turul V tot împotriva acestor formații din județe limitrofe, cu șanse de a pătrunde în 16-imile din ultima decadă a lunii septembrie. UTA era eliminată anul trecut, în turul V, de Șoimii Pâncota, cu 1-0, pe când Damila se impunea cu 3-0 la Voința Lupac, respectiva fază a întrecerii nemaiavând între competitoare un club timișean.

Deținătoare a trofeului este Petrolul Ploiești, antrenată de timișoreanul Cosmin Contra.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 2 = trei

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: