Ripensia vineri, ASU Politehnica sâmbătă

La sfârșitul celei de-a doua săptămâni de pregătiri de iarnă, secund divizionarele Timișoarei au programate primele meciuri amicale din noul an, în compania unor formații din eșaloane inferioare.

Tonul îl dă formația mai slab clasată de pe Bega după sezonul de toamnă al Ligii 2, Ripensia, pe 24 ianuarie, vineri de la ora 14, când roșu-galbenii din Timişoara vor juca în compania unei nou-promovate în Liga 3, ACS Fortuna Becicherecu Mic, meci anunțat pe terenul sintetic de la Baza II-UPT.

O zi mai apoi, pe 25 ianuarie, sâmbătă, o paletă mai largă de întâlniri de verificare.

La matineu, de la ora 11, trei meciuri, și anume ASU Politehnica Timișoara – ACS Pobeda Star Bîşnov (Dudeştii Vechi), alb-violeții testându-se tot pe terenul sintetic de la Baza II-UPT în fața divizionarilor ”D”, CS Millenium Giarmata – CSC Ghuiroda şi Giarmata Vii pe terenul ”Nicu Moraru” din Giarmata, un ex-duel divizionar ”C”, și ACS Carani – CSC Dumbrăviţa, pe terenul din Carani.

În alte jocuri amicale, tot sâmbătă, de exemplu Electrica Timişoara – FC Bazoşu Vechi, de la ora 13:30, pe terenul Electrica II, sau AS Recaş – CSM Lugoj de la ora 13, la Recaş.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


doi × 4 =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: