”Rodi” Duarte două, Bocșan două, Nanu două și ACS Poli II 8-1 cu locul 3. GALERIE FOTO

Ploaie de goluri duminică la amiază, în etapa a XXV-a a Seriei a II-a în Campionatul Județean Timiș, într-un duel de podium între vecine de clasament. N-a părut ca și cum oponentele s-ar fi regăsit pe locurile 2 și 3, fie și la o diferență de 20 de puncte una de alta, căci a rezultat un scor fluviu: ACS Poli II Timișoara – AFC O Deta 8-1 (5-0).

Seria victoriilor pentru timişorenii pregătiţi de Cristian Contescu a continuat în această dimineaţă pe terenul II din Complexul sportiv ”Dan Păltinişanu”, rezultând un succes la scor în dauna ocupantei locului 3 până în această etapă.

Cu un lot foarte bine întărit cu jucători și de la prima echipă a clubului alb-negru, nou-promovată în Liga 1, precum și din garnitura de juniori B, ACS Poli II nu le-a dat oaspeților nici o speranţă de a pleca cu puncte de la Timișoara.

Aspiranta la promovarea în Divizia D Timiș a deschis repede scorul iar până la pauză şi-a asigurat victoria, în încercarea de a nu pierde primul loc la sfârşitul campionatului.

Au marcat Ascencao Rodirlei Duarte, în minutele 3 și 16, Cristian Bocşan (5 şi 75), Florin Nanu (36 şi 45), Sebastian Velcotă (85) şi Deian Sorescu (90). Pentru oaspeţi, golul de onoare a fost marcat de Graţian Rujan, în minutul 80, în urma unui corner executat de Cristian Pantiş. Dar cu o floare nu se face primăvară…

De menţionat că Doman (67) şi Mezin (72) au nimerit transversala, aspect bifat mai întâi de un jucător de la oaspeţi, Cosmin Beleţescu, în minutul 43.

Au jucat formaţiile…

ACS Poli II: Haidău – Motreanu, Bocșan, Fridrich, Cherecheş – Marin – Sorescu, Lazăr, Nanu – Doman, Rodirley Duarte.

Antrenor: Cristian Contescu.

Au mai intrat: Bîrnoi, Yazji, Velcotă şi Mezin.

Pe bancă: Montenegro – Popescu şi Rus.

Deta: Boboiciov – Picioruş, Frank, Beleţescu, Mihalache, Pantiş, Chiticariu, Burdan, Paraschiv, Gherman şi Radu.

Antrenor: Cosmin Şuşman.

Au mai intrat: Ianoş, Rujan, Bodzsar şi Minea.

Pe bancă: Roman şi Ţăran.

Arbitri: Cosmin Ripan – Roland Barbu şi Alexandru Nagy. Observatori: Nelu Franţ şi Ion Ghiciulescu.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


2 × = doisprezece

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: