Roland Nagy (UTA Bătrâna Doamnă): ”Au avut oportunitatea să învețe, să vadă care e pasul spre fotbalul de performanță”

Roland Nagy, antrenorul principal al divizionarei C UTA Bătrâna Doamnă, a salutat oportunitatea avută de tânăra formație de pe Mureș de a avea parte și de o revanșă cu liderul din B2, ACS Poli, chiar pe ”Dan Păltinișanu”.

A fost ACS Poli Timișoara – UTA Bătrâna Doamnă 5-1 (2-0), Popovici, în prima parte, și rezerva Doman, la reluare, reușind ”duble”.

DSC_5252

”Să mulțumim pentru această dublă, că am avut onoarea și plăcerea de a juca cu o echipă după părerea mea de Liga 1. Desigur, eram conștient că era un joc care se va disputa la un nivel destul de ridicat, pentru ca unii tineri să vadă ce înseamnă să joci pe un stadion mare, cu o echipă care prestează un joc bun, un adversar care peste câtva timp va fi o echipă de Liga 1. Rezultatul putea fi și mai mare, este o corecție, sigur, dar am avut în față o echipă care nu te lasă să joci, au fost condiții de adversitate. Au avut oportunitatea să învețe, să vadă care e pasul spre fotbalul de performanță. Am anticipat toate aceste lucruri, am și încercat să trezesc autodepășirea în tinerii noștri jucători, căci știam că ACS Poli e mult prea departe să ajungem la acest nivel, dar există în echipa noastră calitate, jucători tineri, care să înțeleagă că numai așa pot tinde spre fotbalul de performanță, evidențiindu-se la clubul nostru, UTA. Mai avem puțin timp până la începerea returului, în care putem să analizăm jocul nostru contra unor adversari de valoare, care și-au creat ocazii, au creat presiune, cu ruperea ritmului în ultima treime de teren, acolo deja a fost altceva… Una peste alta, deși a fost un eșec usturător, și nu-mi face plăcere, ca antrenor și echipă, am avut oportunitatea să vedem unde încercăm să tindem cât mai rapid”, a explicat antrenorul arădenilor.

Roland Nagy și-a mai exprimat dorința ”să vină ziua în care să revină în număr mai mare spectatorii la meciuri, la stadion”, punctând și necesitatea ca divizionara C să-și atingă în acest retur țelul propus: ”Să îndeplinim obiectivul, după cele 11 jocuri”.

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


unu + = 5

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: