Alin Roman, şi mustrat la împlinirea a 17 ani

Alin Roman, optarul echipei de juniori II a LPS Banatul, împlineşte astăzi 17 ani, în nişte zile pline de semnificaţii şi din alte puncte de vedere pentru mignonul mijlocaş.

Prezent la cinci antrenamente cu grupe de juniori şi chiar cu echipa Primavera a Fiorentinei Florenţa în această pauză intercompetiţională, mai exact în săptămîna ulterioară încheierii turului în Campionatul Naţional de juniori II, în care elevii lui Cristi Petcu domină autoritar seria, Roman a lăsat o bună impresie la clubul italian, conform spuselor lui Panteleo Corvino, însă a ratat în oarecare măsură recentele teste de efort la care a fost supus în rînd cu alţi juniori selecţionabili la loturile naţionale.

Într-un scurt dialog cu jucătorul şi tatăl acestuia, de ziua de naştere a liceanului la LPS Banatul, 27 ianuarie, profesorul William Harasim, antrenor secund al juniorilor II, l-a felicitat la aniversare şi l-a încurajat pe Roman dar i-a atras totodată atenţia că, în perspectivă, foarte multe depind de atitudinea tînărului faţă de performanţă: „Aminteşte-ţi că ai fost printre primii la testările din vară, iar acum te-ai numărat printre ultimii. Ar trebui să-ţi dea de gîndit şi să te stimuleze, să te automotivezi şi să te concentrezi la pregătiri, la ceea ce ai de făcut. Aşa vei ajunge sus! Vi s-a înmînat un program de pregătire individuală pe perioada vacanţei, care trebuia respectat, ba chiar suplimentat prin efort volitiv personal. Trebuie muncit în plus dacă doreşti să progresezi”.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Juniori și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


trei − = 2

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: