Rosenblum admite că la start s-au primit bani pentru 5 grupe

Fotbalul mioritic în varianta mileniului III poate însemna şi pauze de exact 4 luni de la un meci la altul în condiţii de deplasare, ceea ce este cazul pentru fotbalul timişorean reprezentat la nivelul ligii a doua, iar dacă pe 16 mai rămăşiţele foştilor alb-violeţi cîştigau cu 1-0 în ultima lor ieşire înainte de a deveni campioni în B2, la Piteşti, de-această dată noii alb-negri nu cu FC dar cu ACS în faţă speră duminică la un prim succes din 3 încercări şi după 12 zile de pauză, înapoi în Argeş. Prefaţînd deplasarea, clubul timişorean s-a înfăţişat vineri prin conducătorul Călin Rosenblum într-o combinaţie de uşoară frustrare, şi faţă de presă, de admitere a jenantei situaţii de primire a unui ruşinos buget croit doar pentru 5 grupe din pepinieră de către autorităţile ce-au relansat oraşul în B-II, respectiv de atitudine atotştiutoare.

Conducătorul Rosenblum, antrenorul Velcea şi noua achiziţie Bălace

Astfel, după ce a remarcat că „am avut dreptate când am spus că o să fie mulţi spectatori în tribună la meciul cu UTA, au fost peste 6.000”, Rosenblum a spus referitor la fuziunea cu ASFC Poli că „nu va fuziona cu nimeni, din punctul meu de vedere”, şi a recunoscut că nu-şi pierde timpul degeaba: „Dacă aveţi întrebări, puneţi-le, căci e conferinţă de presă. Nu scrieţi prostii, căci vin la mine copiii şi mă întreabă despre ceea ce au citit, dacă este adevărat. Eu nu citesc ziare”.

La interpelarea noastră despre jenanta punere pe liber a ex-portarului polist Petre Ţurcaş din postul de antrenor al apărătorilor buturilor în cadrul centrului juvenil, Rosenblum a admis o şi mai jenantă situaţie legată de pepinieră, sau mai exact de alocarea de către autorităţile ce au preluat clubul a unei sume suficiente doar pentru 5 grupe ale „Centrului”, în condiţiile în care se ştia bine cîte categorii sunt în componenţă… Asta pentru a ne edifica odată pentru totdeauna cam cum se planifică după ureche şi detrimental intereselor reale ale unui club de-acum al comunităţii, sau cel puţin pe hîrtie al comunităţii: „Să ştiţi că am făcut eforturi să avem 9 grupe de copii, pentru că la înființarea echipei am primit bani pentru 5 grupe. Am moştenit însă 9 grupe şi am încercat să păstrăm toţi antrenorii, de aceea nu avem antrenor de portari şi preparator fizic. În momentul de faţă nu ne permite bugetul să mai facem angajări. Oricum, pe baza raportului antrenorului, toate echipele de juniori şi copii primesc cazare, masă şi transport, şi am hotărât să nu mai lăsăm părinţii să asiste la antrenamente”.

Antrenorul Vali Velcea a spus la rîndul său că „Mioveniul, în urma anulării penalităţii de 13 puncte, a devenit contracandidată la promovare. Ca şi contracandidate avem pe Târgu Mureş, Mioveni şi – de ce nu? – mai pot apărea echipe surpriză. Echipa creşte de la meci la meci, iar cu excepția lui Marovic tot lotul este valid”.

Noua achiziţie Bălace s-a referit la adversarii de duminică de la ora 15: „De la Mioveni, cel mai periculos adversar este Mărgăritescu, dar mai sunt şi alţi jucători experimentaţi, precum Emil Dică sau Ionuţ Stancu”.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2 și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Rosenblum admite că la start s-au primit bani pentru 5 grupe

  1. LUCIAN MARDARE spune:

    Cred că Rosenblum-ul este mai mult decât frustrat. În primul rând pentru faptul că nu se pricepe la managementul sportiv și în al doilea rând încurcă borcanele cu bugetul. Oare când s-a făcut acest buget din banii noștri el, jidanul, știa cam cât va negocia pentru salariul său?! De ce nu s-a luat în calcule tot ceea ce era necesar pentru un centru de copii și juniori care a făcut furori la toate turneele la care au participat? De ce Rosenblum-ul s-a gândit doar la buzunarul său și al acoliților săi. De ce nu se suplimentează acel nenorocit de buget pentru performanță și se cheltuie banii publici pentru aducerea de jucători din alte zone?. Dacă tu, Rosenblum-ule nu vei promova cu tactica ta mediocră, cred că ar trebui să-ți cam iei tăplășița, Unde mai pui că ar cam trebui să mai dai și bani înapoi că și așa matale sugi la două oi: LPS Banaul și ACS POLI. Iar dacă jurnaliștii îți stau în cale, află că vei avea mare năcaz de astăzi înainte. Așa s-a comportat și maestrul Robu cu presa. Cu alte cuvinte, vouă, de la noua echipă de B, nu prea vă convine să fiți întrebați ce mai faceți cu banii publici. Aveți mare grijă…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× cinci = 20

 


Alte articole legate de acest subiect: