Rosenblum, Szalkai şi Zaluschi seacă Timişul: 3-0 Millenium

A fost o sîmbătă plină de jocuri amicale, acestea curgînd pe bandă rulantă în complexul „Dan Păltinişanu”, unde nu doar ACS Poli Timişoara şi-a testat forţele cu CS Naţional Sebiş, 2-1 (1-1) pe terenul 2, ci şi, imediat mai apoi, grupări timişene din ligile a treia şi a patra, „pe sintetic”. Mai jos, rezultate, marcatori, echipe şi confruntări din pregătiri, urmînd ca mîine să demareze primele jocuri oficiale, programate în cadrul Cupei României, faza judeţeană, la care participă echipe din liga a IV-a şi mai mici.

În săptămâna care se încheie, echipele divizionare D şi-au încercat forţele în alte jocuri de verificare, încheiate cu următoarele rezultate…

ASU Politehnica – CS Ghiroda 1-6 (0-1). Au marcat Baranyi 3, Magdaş 2, Rus 1 respectiv Marchiș;

Unirea Sânnicolau Mare – Pobeda Dudeștii Vechi 2-6. Au marcat: Tulcan 2, Kalapiș 2, Florescu – autogol și Mirciov respectiv Rejep și Jivan;

Spartak Gottlob – CSM Lugoj 0-2;

Tricoul 1 Iunie – Timișul Șag 2-2. Au marcat Motreanu și Georgevici respectiv Foldi și Damian;

Plavii Delia Sânpetru Mare – Unirea Tomnatic 3-2. Au înscris pentru învingători Remus Ciuci, Viorel Olaru și Dragan Bataneaț;

Avântul Chizătău – Cocoșul Orțișoara 6-2. Pentru echipa pregătită de Ioan Copaci au marcat: Andrei Blaga şi Gabriel Drăguș, cîte două goluri, Dragomir Răzvan și Cristian Mârza;

CS Nova Mama Mia Becicherecu Mic – CSM Lugoj 1-0. Unicul gol a fost marcat de Cosmin Mancaș în minutul 29;

Unirea Peciu Nou – CS Diniaș 6-0. Au marcat: Adrian Dobrilă 5 și Alexandru Claudiu.

Iar după ce Cristian Boldea a reamintit că este golgeterul lui ACS Poli Timişoara, reuşind o „dublă” în dauna divizionarei C arădene, în contul căreia Nohai a înscris în propria poartă, Ovidiu Petre ratînd totodată o lovitură de la 11 metri la scorul de 1-0, pe terenul vecin, sintetic, CS Millenium Giarmata a trecut clar de Timişul Şag, cu 3-0 (2-0).

Echipa de liga a III-a CS Millenium Giarmata a reuşit o nouă victorie în jocurile de pregătire, în dauna celor de la Timişul Şag, marcînd Rosenblum, în minutul 32, Szalkai (min. 44) și Zaluschi, în ultimul minut de joc.

De remarcat ca în minutul 79 Matei a trimis mingea în stâlpul din stânga al porții apărate de Miloevici, iar 10 minute mai târziu portarul divizionarei C l-a luat cu tot cu fulgi pe Saşa Iancovici, în afara suprafeţei de pedeapsă, salvând echipa de la un gol, lovitură liberă rămînînd fără rezultat.

De menţionat faptul că echipa pregătită de Adrian Ianoșev a avut un deficit de 7 titulari: Căprioru, Munteanu, Ionuț, Petrescu, Iapa, Vicea și Coțofan.

La fluierul arbitrului Cătălin Botaș s-au aliniat următoarele formații…

CS Millenium Giarmata: Nariţa – Rosenblum, Oneţ, Francescu, Dancia – Bungău, Zaluschi – Szalkai, Furdean, Moroșan – Gideon.

Au mai jucat Miloevici, Mihuță, Corlățeanu, Leucă, Tăbăcaru și Mihălceanu.

Antrenor  – Călin Cojocaru.

Timişul Şag: Dubou – Ingici, Sima, Tăut, Damian, Robotă, Costea Cătălin, Mititelu, Foldiu, Mihuță, Iancovici.

Au mai intrat Costea Bogdan, Munteanu și Matei. Antrenor – Adrian Ianoșev.

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Liga 3 și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 1 = opt

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: