Roşu, „dublă” pentru Real, Avîntul conservă un 2-1 în inferioritate numerică

Real Dragşina a stopat cu ocazia intermediarei de miercuri a Diviziei D Timiş, runda a 26-a, o serie de 5 meciuri fără victorie, impunîndu-se cu 3-0 (2-0) în dauna Unirii Cernăteaz, graţie reuşitelor lui Anghel, din minutul 20, respectiv Roşu, în minutele 35 şi 63.

„Ne-am creat multe ocazii, am avut şi două goluri anulate. Am trecut cu acest succes de limita celor 30 de puncte, şi tindem spre acelaşi ţel declarat, şi anume ne dorim să fim între primele 10 clasate”, ne-a spus Gheorghe Ilici, antrenor principal al Realului.

Real Dragşina: Tcaciuc – Rigo (Magdin), Severin, Tănase, Crişan, Sîrb (Ritter) – Himcinschi, Costescu (Mărilă), Roşu – Anghel, Cerna (cpt; Boceanu). Pe bancă: Cozacu, Amorăriţei.

O altă echipă care a stopat o serie mult mai neagră, de 6 eşecuri la rînd, este Avîntul Bobda, învingătoare miercuri de la ora 18 cu 2-1 (2-0) în dauna Arsenalului Bucovăţ, desprinderea reuşind-o pe seama a două faze fixe, mai exact cornere. Crişan doar a reuşit să reducă din handicap pentru vizitatori, care au evoluat în ultimele 25 de minute în superioritate numerică, fără a reuşi însă egalarea.

Este primul eşec al Arsenalului după o serie de două remize şi două victorii. Arsenal Bucovăţ n-a avut la dispoziţie decît 11 componenţi, şi anume pe Toma – Radovanovici, Ionilă, Domilescu, Piluţ, Cotori, Crişan, Tomoş, Bodnar – Bejenariu, Bulai.

Următorul meci acasă al Arsenalului este tot pe terenul CFR din Timişoara, pentru a doua şi ultima rundă de suspendare a arenei proprii, şi se va disputa sîmbătă de la ora 18, în compania Pobedei.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


noua − 1 =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: