Roxana n-are milă de Carmen, și-un gol aduce tot 3 puncte. Politehnica, triumfătoare la Giurgiu. Primul 1-0 în 4 etape din Liga 1 Feminin

Învingătoare la scor în primele 3 runde ale noului campionat al Ligii 1 Feminin, cu 11-0 și 17-0 pe teren propriu, respectiv 3-0 la Târgu Mureș, Politehnica Timișoara a aplicat duminică de la ora 13 și varianta la limită, 1-0, pentru a-și conserva punctajul maxim și a-și păstra fotoliul de lider al elitei, fără gol primit și cu un golaveraj superior celui al multiplei laureate la zi din Cluj.

Tot 3 puncte a adus bănățencelor în alb-violet și unicul gol marcat de Roxana Mirea duminică după prânz la încheierea rundei a patra pe prima scenă feminină pe arena ”Marin Anastasovici” din Giurgiu, la Dunăre, cu nou-promovata AS CS Carmen București 1937 în postura de formație gazdă.

Grupare din capitală învingătoare în primele două meciuri acasă, cu 5-1 cu ACS Banat Girls și chiar 10-0 cu universitarele Galațiului, dar și învinsă în fața fruntașelor, cu 4-0 la AS FC Universitatea Cluj și cu 0-1 astăzi în fața alb-violetelor lui Mirel Albon.

Care a contat la start pe Câmpean – Meluță – cpt., Bratu, Codrescu, Ancăș, Sucilă, Roșu, Mirea, Cakovic, Ienovan și Jivan, rezerve fiind Roșu – Araujo, Kurja, Grigore, Hațegan, Dincă-Vuia și Roșie.

Cu specificația că nou-promovatele sunt plasate în prima jumătate a clasamentului după o treime din sezonul regulat – tur, Csikszereda pe podium, Carmen pe 6, încadrând o altă grupare din zona capitalei, Fair-Play Joc Cinstit, dar și una vestică, Banat Girls.

Politehnica, triumfătoare pe gazonul unei foste campioane a Ligii 1 a României, Astra Giurgiu. Iar o largă gamă a rezultatelor a împănat primele 4 runde ale noului campionat, acest 1-0 venind însă în premieră. Trei puncte în ”versiune italiană”.

O etapă dominată de oaspete, rezultatele fiind enumerate pe coloana clasamentelor, laolaltă cu programul viitor. În care, la 16 octombrie, ”violetele” Politehnicii Femina vor primi vizita uneia dintre cele 3 trupe încă fără victorie, Universitatea Galați.

Iar următoarea deplasare, chiar la campioana din Cluj, la mijlocul turului, în 23 octombrie de la ora 11. Mirel Albon față cu fosta sa grupare ardeleană.

Acest articol a fost publicat în Feminin, Fotbal și etichetat cu , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× 1 = patru

 


Ultimele articole din categoria Feminin: