Sâmbăta gazdelor în Divizia D Timiș: rezultate, marcatori. Abandon la pauză, la… 7-0

Scoruri mari și în etapa a VII-a din turul campionatului Diviziei D Timiș la fotbal, rundă derulată sâmbătă într-o săptămână și cu intermediară. Au câștigat și formații oaspete, Voința Mașloc și cei din Comloșu Mare făcând scor la Grabaț și Fortuna, pe când cei din Peciu Nou s-au impus la limită la Topolovățu Mare, dar în general a fost o etapă a amfitrionilor, Unirea distanțându-se pe Aranca la 7-0 până la pauză, când vizitatorii au aruncat prosopul. Ca-n Divizia D Timiș în formatul balonat cu 20 de participante și alte mari neajunsuri.   

CS Phoenix Buziaş – CS Cocoşul Orţişoara-Seceani 4-0 (1-0).

Liderul s-a distanţat în ultimele 10 minute, reuşind alte trei goluri şi o victorie la zero. Au punctat: Caius Marta (min. 41), Valentin Grigore (în minutele 80 şi 89) şi Dan Silaghi (84).

Silaghi cu 16 goluri

Cu acest succes, elevii pregătiţi de Sorin Tomoş rămân singurii cu maxim de puncte, Phoenix – lider cu un avans de cinci puncte fată de ocupanta locului secund.

Au jucat următoarele formaţii:

Buziaş: Bota – Negrei, Covăsală, Horcea, Marta, Birău, Stancu, Dobra, Fodor, Grigore, Silaghi.

Antrenor principal: Sorin Tomoș.

Rezerve la start: Rusu, Purice, Szalkai, Olariu.

Orţişoara-Seceani: Ulmet – Ordog, Slabu, Popovici, Motreanu, Cluci, Alex Moricz, Alin Roşu, Gabriel  Gînju, Osman, Olar.

Antrenor principal: Gheorghe Chimiuc.

Rezerve la start: Sorin Pop, Puiu, Dan şi Bungău.

CS Flacăra Parţa – CSU Universitatea de Vest din Timişoara 6-1 (0-1).

Oaspeţii au deschis repede scorul, în minutul 3, prin Sebastian Andrei, 0-1 la pauză. Dar au pățit-o precum etapa trecută…

La reluare, nemulţumite de scor, gazdele au reuşit să întoarcă rezultatul în favoarea lor prin golurile marcate de: Denis Dorobanţu (min. 54, 66), Flavius Ion ( min. 69 şi 75), Ioan Făndel (min. 67) şi Gheorghe Sabău (min. 84).

Au jucat următoarele formaţii:

Parţa: Ionescu – Marius Semeniuc, Milovan, Ovidiu Semeniuc, Petri, Vlădulescu, Sabău, Dorobanţu, Cristian Nicolaescu, Flavius Ion, Făndel.

Antrenori: Flavius Ion şi Tibi Butura.

Rezerve la start: Ungureanu, Mâţu, Puiu, Ruben Nicolaescu, Alexin, Ştreangă.

Umiversitatea de Vest din Timişoara: Gakos – Turdean, Constantin Popa, Contescu, Hotca, Duţu, Băban, Mihai Olariu, Sebastian Andrei, Niţă, Pîrjol.

Antrenor: Emanuel Pătraşcu.

Rezerve la start: Andrei Filip, Frăţilă, Bogdan, Covaciu, Florin Olariu, Lupulescu, Mirescu.

CS Unirea Sânnicolau Mare – CS Sânandrei-Carani 7-0 la pauză…

Numai 45 de minute s-a jucat acest meci, se poartă și-așa în fotbalul din țara lucrului bine făcut. O știți care e, una în care demnitatea, integritatea, moralitatea ori conștiința spirituală tind a deveni noțiuni abstracte, pe când lașitatea ori falsele virtuți poluează printre multe altele abordările compatrioților noștri.

Oaspeţii n-au vrut să mai încaseze alte goluri și după pauză şi n-au mai intrat pe teren în repriza secundă. Ca în Divizia D Timiş, dar poate FRF îi va premia sau menționa…

Cele 7 goluri au fost marcate de: Bogdan Moroşan (3), Flavius Tulcan (2), Raul Boboiciov şi Daniel Galea.

CSM Lugoj – CSO Deta 3-0 (0-0).

Un singur jucător, Andrei Cărăbaş, a marcat în minutele 49, 54 şi 70 cele trei goluri pentru echipa pregătită de antrenorul Dafin Danciu. Iar cu acest succes echipa lugojeană a trecut pe locul secund.

AS Avântul Topolovăţu Mare – CSC Peciu Nou 2-3 (0-2): Vasi Dziţac şi Mihai Andrei, respectiv Marco Giuricici, Ifeany Anagor şi Adrian Sevici.

Una caldă, alta rece pentru elevii lui Alin Muntean, după victoria frumoasă obţinută în deplasare la Şag. Acum s-au văzut însă învinşi cu acelaşi scor pe teren propriu. De menţionat că în urma cartonaşului roşu primit în etapa trecută, jucătorul Sebastian Lobonea a fost suspendat o etapă.

ACS Fortuna Becicherecu Mic – CS Comloşu Mare 2-6 (0-4).

Gazdele au încasat numai 6 goluri, după ce la pauză antrenorul-jucător Dacian Bârză a efectuat cinci schibări, introducându-i pe cei care nu au mai evoluat toate minutele până în această etapă. Au marcat pentru învingători Daniel Laslău și Sergiu Diac – câte două goluri fiecare, precum și Deian Pecarov şi Andrei Hodiş.

AS FC Atletico Liebling – CS Timişul Şag 1-1 (0-0).

Gazdele au deschis scorul în minutul 65, prin Andrei Luca, iar oaspeţii au egalat cinci minute mai târziu prin golul marcat de Lucian Robotă. Vi

Vizitatorii au nimerit transversala de două ori în prima repriză, prin Aleksandar Radovan şi Lucian Robotă. Tot în prima repriză, în minutul 25, Robotă a marcat un gol perfect valabil, anulat eronat pentru un ofsaid inexistent. ”Nu am spus nimic până acum de arbitraj, dar chiar aşa nu se mai poate”, ne-a spus cineva din conducerea clubului: ”Astăzi am fost nemulţumiti de arbitraj.”

CS Unirea Tomnatic – CS Progresul Gătaia 3-0 (2-0).

Victorie la un scor de forfait pentru elevii pregătiţi de Nae Căprărescu, prin golurile marcate de Bogdan Centea, Alex Baranyi şi Petru Măgulean.

Antrenorul principal Nicolae Căprărescu a folosit următorii jucători: Nicuşor Bogdan – Cristian Bobu, Florin Ardelean, Adrian Negruţ, Daniel Crişan, Cătălin Borneci, Ionuţ Pîrjol, Bogdan Centea, Alexandru Baranyi, Alex Nichiforel.

Au mai jucat: Petre Măgulean, Samuel Timofte, Alex Lucaciu, Florin Şandru și Alexandru Ienovan.

CS Progresul 1906 Ciacova – CSC Millenium Giarmata 1-0 (0-0). Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 74 de Bogdan Steop.

AS Unirea Grabaţ – ACS Voinţa Maşloc 0-5 (0-2).

În sfârşit, prima victorie pentru Voinţa, şi încă la zero, gazdele zbătându-se în van în acest eşalon. Marcatori: Cătălin Crişan – 2 goluri, Cosmin Marina din lovitură de la 11 metri, Andrei Blenche şi Laurenţiu Sein. De menţionat și că în urma cartonaşului roşu primit în etapa trecută, portarul Sîrbu – de la Maşloc, a fost suspendat o etapă.

După şapte etape, lider în clasamentul goleadorilor este Dan Silaghi (CS Phoenix Buziaş) cu 16 reușite, urmat de Ioan Făndel (Parţa) cu 11 goluri și Dan Raţiu (Gătaia) cu 10 goluri. Urmați de Ionuţ Vucea (Universitatea de Vest din Timişoara) și Valentin Grigore (CS Phoenix Buziaş), ambii cu 8 goluri.

Rezultatele rundei și clasamentul la zi în ”D”, pe coloana datelor tehnice.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


opt − = 4

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: