Sancţiuni dictate de Comisia de Disciplină a AJF Timiş

Comisia de Disciplină a AJF Timiş a avut ceva de furcă în şedinţa sa de astăzi…

Astfel, echipa din liga a IV-a care nu s-a prezentat la meciul AS Sînandrei – Progresul Ciacova, din etapa a doua în Cupa României, a pierdut calificarea la „masa verde”. Rezultatul partidei s-a omologat cu 3-0 pentru gazde iar clubul Progresul Ciacova s-a ales cu o amendă de 150 de lei.

Un joc din Campionatul Municipal Timişoara, programat între CSC Ghiroda Giarmata Vii şi Electrometal, nu s-a disputat întrucât delegatul oaspeţilor nu a ajuns cu legitimaţiile de la teren. Rezultatul a fost omologat cu 3-0 pentru gazde, amenda fiind de 150 de lei pentru echipa în culpă.

Unirea Jimbolia – Mureşul Igriş a fost omologat cu rezultatul de 3-0 pentru gazda Unirea iar jucătorul Marius Purcaru a fost suspendat două etape şi amendat cu 100 de lei, aceeaşi sancţiune primind-o şi delegatul echipei oaspete, Ioan Broşteanu, pentru că i-a reproşat centralului aspectul acordării unui gol chiar dacă mingea nu ar fi intrat în poartă.

Meciul de la Jimbolia a fost întrerupt în minutul 23 la scorul de 1-0 pentru gazde, când arbitrul Bogdan Nicolescu a acordat un gol la o fază în care mingea a lovit stâlpul porţii. Atunci, în semn de protest, echipa din Igriş s-a retras din teren, după ce căpitanul Marius Purcaru l-a întrebat pe arbitru cum de este posibil să acorzi gol când mingea loveşte bara, fiind eliminat. 

Jucătorii Mihai Ciobanu şi Ardelean Lupşescu au fost eliminaţi pentru două cartonaşe galbene în timpul jocului Olimpia Petroman – FC Jebel 6-1, din Seria a II-a a Campionatului Judeţean, şi au fost suspendaţi o etapă. La sfârşitul meciului, alţi doi jucători, Radu Jude şi Ionuţ Ciobanu, de la echipa învinsă, au adus injurii arbitrului Daniel Vărzan şi ameninţări oficialilor AJFT Romeo Malac şi Nicolae Grigorescu, dar au scăpat ieftin, numai cu cinci etape de suspendare şi 150 de lei amendă.

Au mai fost suspendaţi pentru două etape şi amendaţi cu 100 de lei jucătorii: Mărcuşi Florea (Buziaş), Sebastian Codrean (AS Recaş), Samuel Timofte (Voinţa Şandra), Carol Deac (AS Dudeştii Noi), Laurenţiu Florea (AS Buziaş 2013 ) şi Grigore Chiş ( Atletico Liebling). Iar opt sportivi au fost suspendaţi pe o etapă pentru acumularea de cartonaşe galbene.

Iar pentru marţea viitoare, 10 octombrie la ora 10, au fost convocaţi din partea celor de la Triplex Beba Veche delegatul echipei, Ştefan Dologzi, şi doi jucători, Vasile Fabian şi Adrian Pistrui, pentru clarificarea situaţiei, dat fiind că arbitrul Cristian Chifan a înaintat un memoriu la AJF legat de aspectul că respectivii l-ar fi lovit după meci, ceea ce nu ar fi adevărat după cele declarate de trioul clubului Triplex Beba Veche, din Campionatul Judetean de „Promoţie”. Aceste aspecte s-au întâmplat după meciul Triplex Beba Veche – Avântul Bobda, încheiat cu victoria oaspeţilor 3-5.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 + patru =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: