Schipor urnește Auto Timișoara în minutul 90, peste Cocoșul

Deși abia în minutul 90, prin Schipor, autor al unicului gol, FC Auto Timișoara s-a revanșat în fieful nou-promovatei Cocoșul Orțișoara pentru drasticul eșec din prima rundă, 5-0 pe terenul altei sosite din ”Județ”, Progresul Gătaia.

Gheorghe Schipor a adus victoria timișorenilor în ultimele faze ale jocului, după o angajare în adâncime, la care a dejucat pasul la ofsaid al Cocoșului, preluare și șut din careu: 0-1.

”Am jucat destul de bine, am dominat și meciulo a fost la discreția noastră. Am ratat din păcate multe ocazii. Și terenul a fost destul de rău. Per total, i-am dominat, deși și-au creat și ei 2-3 ocazii”, ne-a spus Harry Pinzhoffer, din tabăra învingătoarei, Auto, acum cu 6 puncte și golaveraj 5-6.

FC Auto Timișoara: Ilie – Coată, Amadeo, Hromei, Taub – Leleczi (Cicoară), Al Helou, Schipor, Faimoc (Sturza) – Pitic (Bala), Crețu (sosit de la FC Bazoș; înlocuit cu Rotaru).

Pe bancă: Ignea, Boceanu, Cine.

Nou-promovata Cocoșul a rămas fără vreun punct în cont.

 

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Schipor urnește Auto Timișoara în minutul 90, peste Cocoșul

  1. inu spune:

    NIci nu le-a trecut echipa celor de la Cocosul:))))),asa is de importanti:))))daca in judet au reusit ca au cumparat meciuri dar in D numai merge asa,cu jucatori din promotie,altii de 100 de kg nu poti juca fotbal:)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 + = sapte

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: