Scutaru, come-back pe Bega: la ACS Poli Timișoara. Și-acum, cine pleacă?

O altă revenire nu foarte greu de intuit s-a conturat în această seară, cînd Cristian Scutaru, care cîștiga anul trecut seria vestică a ligii a doua cu FC Timișoara, s-a dezechipat pentru primul său antrenament cu nou-promovata ACS Poli, în speranța prinderii mai multor jocuri în picioare după un sezon de rătăcire. Care va fi însă lotul ce va purcede luni la 8 spre cantonamentul din Slovenia, dat fiind că sunt de așteptat acum și unele despărțiri?

Fundașul central lansat de fotbalul reșițean revine așadar și la 26 de ani în locurile unde descindea prima oară în 2005, nădăjduind la mai bine după ce se regăsea printre victimele restriștii financiare a finalului gestiunii Marian Iancu la alb-violeta FC Timișoara dar n-avea parte de o continuare mult mai bună, odată cu semnarea unui contract cu Dinamo București.

Rămîne de văzut în ce condiții va fi bătută palma între fundașul de 1,85 metri și nou-promovata în Liga 1, cert fiind că alb-negrii mai au nevoie de întăriri defensive, chiar și cu jucători fără prea multe evoluții în precedenta campanie.

Scutaru s-a aflat printre componenții marcanți ai fostei garnituri ce trecea de la extazul poziției de vicecampioană în Liga 2 la agonia continuării în liga a II-a, sezon la finele căruia era declarat liber de contract de către Comisia de Disciplină a FRF, pentru neîncasarea unor drepturi bănești din partea grupării FC Timișoara.

Fostul căpitan al ”violeților” va constata însă după mijlocul lunii viitoare, odată cu un prim amical precompetițional acasă, că a revenit la o echipă fără aportul vechii galerii din peluza sudică, una în fața căreia deseori flutura steaguri simbol.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 1 și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 8

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: