Se îngroașă tragic numărul ziariștilor decedați la ”Mondial” în Qatar, din diverse generații dar având drept numitor comun vaccinarea

După decesul ”la datorie” al directorului tehnic al ITV Sport, la fața locului la FIFA World Cup 2022 din Qatar, Roger Pearce activând la cel de-al optulea turneu final mondial din cariera sa, care i-a fost fatal la vârsta de 65 de ani, mult mai tineri colegi de-ai săi de breaslă și-au găsit apoi și ei sfârșitul cu ocazia actualei competiții fotbalistice din țara arabă, iar ceea ce au în comun cei trecuți în neființă din diferite generații este că s-au înțepat în așa-zisa ”campanie de vaccinare” din 2021/2. Astfel, în ultimul weekend a murit la 48 de ani atât un jurnalist de top de fotbal al Statelor Unite ale Americii, Grant Wahl – foarte activ de anul trecut în postările sale pro-vaccinare și anti-nevaccinați, dar la fel de subit și neașteptat și cu atât mai tânărul fotoreporter Khalid al-Misslam, de la un post TV qatarez.

Chiar și două decese ar fi fost deja cu două prea multe, această cifră fiind însă din păcate depășită cât încă turneul final al Campionatului Mondial din Qatar era abia la ora sferturilor de finală, dar bineînțeles că, fie și în lumina atâtor tragedii, prea puțin au fost mediatizate cu adevărat aceste morți subite, pentru a nu mai pomeni aspectul esențial că nu s-a făcut mai nici o corelație ținând de numitorul comun al statutului vaccinării directorului tehnic de programe sportive, ziaristului și fotoreporterului, legătură ce nu poate consta într-o pură coincidență. 

Desigur, așa ceva n-ar ”transpira” în mass-media de pe Dâmbovița, însăși ignorarea în sine a acestor decese de către propagandiștii ”sperietorii” Stupid-19 și ai așa-zisei ”vaccinări” – în condițiile în care respectivii ziariști străini le erau la urma urmei colegi de breaslă – atrăgând în jurul jurnaliștilor din Carpați o notă de suspiciune vizavi de motivele omiterii semnalării unor asemenea semnificative nedorite aspecte, care, chiar așa!?, de ce-ar fi fost la o adică trecute cu vederea? Iar asta în special dacă n-ar fi într-adevăr chiar nimic de ascuns. Să fie oare atât de normale și nesemnificative decesele a 3 ziariști la o singură competiție, încât să nu constituie subiectul unei știri!? Dubios.

Și cu atât mai mult cu cât, foarte, foarte interesant, retorică precum cea a lui Grant Wahl în privința necesității vaccinării era împărtășită în scris de mai bine de un an de ziariști sportivi români. Cu alte cuvinte erau pe aceeași lungime de undă, convergență a opiniilor în lumina cărora soarta ziaristului nord-american ar fi trebuit în mod firesc să constituie cu atât mai mult un subiect de interes și de abordat pentru colegii de breaslă în cuget și-n simțiri. Dar tocmai astfel este deconspirată cu vârf și îndesat atitudinea ticălos iresponsabilă și fără urmă de recunoaștere a erorilor din partea așa-zișilor ”formatori de opinie”, de fapt niște pericole publice pe post de bombe cu ceas în văzul și la urechile societății civile.  

Wahl nu se dădea nicidecum înapoi încă din vara lui 2021, cu ocazia turneului final ”Euro 2020”, de la a scoate în evidență din Danemarca, la Copenhaga, că este liber să asiste la competiția continentală a fotbalului de pe bătrânul continent tocmai în baza faptului că este ”complet vaccinat”, spre deosebire de cei care rămăseseră nevaccinați și erau implicit segregați, dar chiar și așa nord-americanul tot a optat să nu socializeze și nici să mănânce în restaurante, din contră, continuând să poarte mască fie și în spații închise. 

Ce spunea exact acum un an cel decedat? “Dacă la ora asta tot nevaccinat ești, atunci ți-o cauți să fii spitalizat sau mai rău”

Iar jurnalistul nord-american de fotbal mergea chiar și mai departe prin a posta în 17 decembrie 2021 că “dacă la ora asta tot nevaccinat ești, atunci ți-o cauți să fii spitalizat sau mai rău”, ceea ce bineînțeles că n-a fost cazul, tot mai mare devenind treptat numărul celor decedați din rândurile vaccinaților, cu procentaje progresiv superioare celor ale oamenilor trecuți în neființă fără a fi fost înțepați, număr în creștere la care s-a mai adăugat însă un caz statistic, tocmai cel al lui Grant Wahl, care tot repeta papagalicește ”narațiunea oficială” dar și răspândea în dreapta și-n stânga falsa teză a așa-zisei ”necesități” a înțepării, în ideea puerilă că ar fi “pentru comunitatea ta, pentru țara ta și pentru tine însuți.” Și mai mult, supliment la toate aceste absurdități, Grant Walh mergea până într-acolo încât efectua un interviu tocmai cu soția sa, Celine Gounder, care, activând în ”forța operațională” anti-COVID-19 a administrației de la Washington, și normal că împărtășea ”narațiunea oficială” a ”sistemului”, devenind ”celebră” prin deloc faimosul tweet ”a spune că vaccinurile nu funcționează e ca și cum ai zice că centurile de siguranță nu previn toate vătămările în accidentele de mașină.” Ce conexiuni aberante pot face așadar unii.

Se încheia anul 2021, unul în care cazul colapsului pe teren al danezului Eriksen avea într-o atât de mare notorietate tocmai la turneul final ”Euro”, încât a și trebuit a fi serios ”reciclat și prespălat” pe măsură inclusiv pe Dâmbovița de către trâmbițele propagandei ”narațiunii oficiale”, sărind ca arse în apărarea tezei șubrede și fără acoperire, dar și fără dovezi că scandinavul n-ar fi fost vaccinat, însă anul în curs, 2022, a adus într-atât de mult acumularea situațiilor neașteptate, subite și de mare urgență din ”buletinul medical” al tot mai multor persoane din fenomen, având în comun efecte secundare dintre acoladele consecințelor vaccinării, resimțite acut de exemplu atât de un arbitru, arădeanul Hațegan – care avea a rata implicit participarea la ”Mondialul” din Qatar, cât și de un conducător de club, Varga, de la campioana CFR Cluj, dar printre alții și de jurnalistul dâmbovițean Ioanițoaia, în vacanță fiind, încât marii propăvăduitori ai așa-zisei ”necesități” a așa-zisei ”vaccinări” n-au mai fost la fel de zeloși apărători ai evantaiului aspectelor legate de înțepare, aruncând în schimb batista pe țambal, într-o tăcere profundă. 

Asurzitoare și în cazul trecerii în neființă în Qatar a trei slujbași din domeniul mediatic aflați în plină activitate la fața locului. Efectul de bumerang manifestându-se nemilos în cazul lui Grant Wahl, dintr-un opinant care acum nici 12 luni îi dădea în viziunea sa drept măcar spitalizați dacă nu chiar morți pe cei care la ora respectivă n-ar fi fost încă așa-zis ”vaccinați”, devenind un alt caz statistic trecut prematur și brusc în neființă deși în plină activitate, totul ca urmare a sintetizării genetice prin injectare cu efecte letale.

Și a nu se uita totodată un alt aspect esențial până la început de 2022 în România, și anume că, printre altele mass-media a folosit intens pe post de exemplu al susținerii campaniei de așa-zisă ”vaccinare” procentajul mai ridicat de administrare a serului în alte țări, referindu-se în special la cele din Uniunea Europeană, dar și la Israel, pentru ca la ora actuală – în lumina mult mai numeroaselor vătămări și decese rezultate în Occident și în general în rândul națiunilor care au fost mai susceptibile manipulării, și nu doar între oamenii de rând, căci și numeroși sportivi de performanță au suferit efecte adverse, chiar letale – presa carpatină să ignore cu desăvârșire valul consecințelor în creștere. Ceea ce a exersat și în cazul deceselor în Qatar ale unor colegi de breaslă, ori pe lumea asta în mod cert nu se moare pur și simplu din senin, ceea ce a pățit chiar luna aceasta și un junior kosovar în vârstă de 17 ani, Erion Kaitazi, arest cardiac în timpul unui meci, cu mențiunea că naționala din Kosovo este adversară a României în 2023 în preliminariile Euro 2024. 

Ce spunea anul trecut un dublu vaccinat între timp decedat, renumit ”Mr. America” și ”Mr. Univers”? ”Aceia dintre voi care consideră că vaccinul omoară oameni, mă pot folosi drept test. Dacă eu mor, atunci ei au avut dreptate. Dar dacă nu, și n-am efecte vătămătoare, atunci au greșit”

Iar cât se poate de sugestiv dar omis și acesta în ciuda notorietății sale mondiale, ”Mr. America” și ”Mr. Universe” Doug Brignole, este cazul acestui renumit culturist și autor de carte de specialitate în fitness, care a decedat subit în octombrie la vârsta de 63 de ani, deși într-o evidentă formă fizică, în pregătiri fiind pentru concursul 2022 AAU Mr. Universe din 22 octombrie 2022 de la Las Vegas, la care se referea în postarea sa pe Instagram.

Iar conform altor postări ale sale din 2021 în social media, Brignole nu doar confirma că a recurs la injectare, “sunt vaccinat, ei bine, cu primele două dintre ele”. menționând Moderna ca opțiune, dar a și mers până într-acolo încât a scris nici mai mult nici mai puțin decât în sensul că “am atâta încredere în vaccin, bazată pe cercetarea pe care am efectuat-o, încât să-l fac. Iar aceia dintre voi care consideră că vaccinul omoară oameni, mă pot folosi drept test. Dacă eu mor, atunci ei au avut dreptate. Dar dacă nu, și n-am efecte vătămătoare, atunci au greșit și să admită asta (cel puțin lor însuși). Ba mai mult, să admită că au fost duși de nas, dar și să spună lumii cine i-a dus de nas, astfel încât alți oameni să beneficieze de pe urma evitării acelor răspândaci ai fricii.”

De-acum între cei aproape o mie și o sută de sportivi decedați de când cu campania ”injecțiilor COVID” – strict cei despre care s-a luat la cunoștință deja, căci ar mai fi cu certitudine și alții, lista actualizată fiind accesibilă pe goodsciencing.com la această legătură, renumitul Doug Brignole a lăsat în urmă exemplul cel mai elocvent cu putință prin însăși cuvintele sale, rod al convingerilor sale neabătute, care, paradoxal, pot servi acum, prin trecerea sa în neființă și conform remarcilor sale, ”dacă eu mor, atunci ei au avut dreptate. Dar dacă nu, și n-am efecte vătămătoare, atunci au greșit și să admită asta”, salvării multor alte vieți omenești. Din nefericire însă, miliarde de locuitori ai populației planetei au ales deja să se înțepe cu serul toxic și nociv, inducând efecte adverse bruște sau lente, vătămătoare sau chiar letale, depinzând de funcțiile gradului daunei și intervalului de timp, dar cert fiind negative sistemului imunitar uman. Însă, capac la toate, și mulți români continuă să rămână în negare, iar mass-media mioritică, decedată moral și sub orice critică, e ucigașă în tăcerea sa complice, incapabilă de a face tocmai ceea ce Brignole a adus insistent în discuție împotriva celor care s-au opus așa-zisei ”vaccinări”: ”Dacă au greșit, să admită asta (cel puțin lor însuși). Ba mai mult, să admită că au fost duși de nas, dar și să spună lumii cine i-a dus de nas…” Decesul său n-ar rămâne tocmai în zadar, având darul de a-i trezi pe unii fie și în ceasul al XIII-lea. Da, al treisprezecelea, și nu al XII-lea.

Căci sunt deja măcar cu zecile de milioane de morți la nivel mondial de pe urma înțepării, o înțepare absolut deloc necesară în lumina mortalității binișor sub 0,1% de pe urma bio-terorismului Stupid-19, însă bineînțeles că toată această odioasă tragedie momentan doar într-o incipientă derulare este complet ignorată de marea majoritate încă în totală negare. Pe propria piele.  

Și având de crezut și minciunile următoarei manipulări premeditate, o altă ”pLandemie”, ca fiind o așa-zisă ”Catastrofală Contagiune” astfel intitulată într-un așa-zis ”scenariu ficțional” prezentat deja sub forma unei simulări în octombrie 2022, anunțând ”Sindromul 2025 al unei Severe Epidemii Respiratorii de Enterovirus”, SEERS, răspândindu-se din nordul Americii de Sud și afectând într-o proporție semnificativ ridicată în special copiii și în general tinerii, cu mențiunea că simulările unor asemenea ”stări de urgență” odată efectuate, acestea urmează a și deveni în timp realitate, ceea ce a fost cazul și cu așa-zisul ”CoVid-19” în 2020 după simularea ”Event 201” din toamna lui 2019, simulările având implicarea acelorași persoane și instituții, persoane printre care și Bill Gates, fără pic de studii medicale de specialitate dar cu drepturi exclusive dobândite prin patentare pentru sintetizarea genetică a omenirii în scopul controlării maselor și a depopulării forțate. Ultima simulare din 2022, legată de SEERS, ”aruncată pe piață” fiind pentru condiționarea psihologică a populației, și accesibilă aici, se adaugă alteia, referitoare la ”SPARS” și care întocmea scenariul unei alte ”pLandemii” prevăzute pentru deceniul în curs. ”Pandemia SPARS” din 2025-2028 era simulată în octombrie 2017 de Johns Hopkins Center of Health Security iar scenariul este accesibil aici.

În Qatar, Argentina și campioana mondială Franța vor juca la sfârșitul săptămânii pentru trofeul suprem, după ce în semifinale sud-americanii au dispus cu 3-0 de vicecampioana lumii, Croația, iar cei din Hexagon cu 2-0 de Maroc.

*În SuperLiga internă s-a încheiat și etapa a XX-a, Rapid dispunând cu 3-1 de Petrolul și revenind pe podium. Rezultatele rundei și programul celei viitoare, în care UTA și Rapid se vor întâlni duminică seară la Arad, pe coloana clasamentelor la zi a secțiunii Fotbal.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Internațional, Liga 1 și etichetat cu , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 − trei =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: