Şedinţa Consiliului Local: Poli, proiect amânat

Sportul local a primit într-adevăr felia sa cu ocazia rectificării bugetare, şi anume 600.000 ron, dar principalele beneficiare ale sumei au fost, conform meritului sportiv şi înţelegerilor în vigoare, liderul Diviziei A de baschet masculin, BC Timişoara, la care edilii locali sunt membri cotizanţi, respectiv RCM MVT UVT Timişoara, câştigătoarea Cupei României la rugby, pentru care s-a dat verde la bani cu ocazia şedinţei de marţi după-amiază a Consiliului Local al Primăriei Timişoara, în cadrul căreia proiectele vizând-o pe Poli au fost amânate.

Astfel, rugbyştii au fost premiaţi pentru câştigarea competiţiei K.O. cu 50.000 ron iar restul sumei revine clubului de baschet, în baza înţelegerii cu Consiliul Local şi a hotărârii luate de edili şi aprobată încă din primăvară, de susţinere a „Leilor din Banat”.

Cât despre proiectele legate de sprijinirea şi pe mai departe a secund-divizionarei alb-violete, cel gândit de reprezentanţi ai liberalilor în Consiliul Local, tot sub forma unei asocieri ca şi până în 2010, a fost scos de pe ordinea de zi ca fiind nesustenabil datorită lipsei fondurilor necesare în cadrul bugetului local, în vreme ce cel iniţiat de Traian Constantin Stoia, din partea PSD, bazat pe un potenţial acţionariat, a fost amânat până la definitivarea auditului la gruparea bănăţeană.

Gheaţă la mal. Cu alte cuvinte Poli va ierna cel mai probabil fără vreo veste bună şi cât de cât concretă, ci doar cu o pâlpâire de speranţă şi aşteptând luna ianuarie, când un lucru e cert, că echipele clubului au de reînceput pregătirile, începând cu 16. Oare până atunci vor fi achitate salariile angajaţilor, inclusiv antrenori şi jucători, unii aşteptând cu lunile drepturile băneşti?

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 2, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Şedinţa Consiliului Local: Poli, proiect amânat

  1. ION spune:

    … Și Chivorchian bate câmpii și așteaptă să cadă din ceruri banii. Iancu s-a dat la fund. Autoritățile nu doresc să ia un club dus în subfaliment de cel care a făcut pe Bulibașa de câte ori era invitat la emisiunile tv amanentate deja: Iovanovici și Analaog. Nu mai dezgropăm citatele cu care Marius Breazu a venit în discuție vizavi de licențiere și că la Poli se cuvine o remaniere, o schimbare ceva prin etajele superioare și dincolo de capitonate unde capii huzuresc și fac mătănii. Da, Mihai. Oare de sărbători cei cu salarii mici ( mă refer la antrenori și o parte din administrativ) vor avea ce să dea la copii de mâncare și să-și achite datoriile pe care și le-au făcut de trei-patru luni!? Cunoaștem. Stanciu, Chivorchian și ceilalți șmecheri au cu ce întâmpina Crăciunul…
    P.S. În ultima vreme, la ”cantina” clubului unde oficialii cică hrănesc o serie de fotbaliști juniori – aduși din județele limitrofe – s-a mâncat un fel de zoaie cu iz de ciorbă! Dar Chivorchian a dat ordin ca antrenamentele să continue, unele din ele pe orele 19,00, prin beznă. Păi aleargă tu băi nemernicule la ora aceea și mănâncă tu felurile de mâncare din Tristar. Toți sunteți niște imbecili. Cică echipa mare a făcut banchet!! La Giroc, din mila unuia sau altuia. Vai de mama voastră! Niște golani: Chivorchian și Stanciu. Sictir, nemernicilor! Dacă nu sunteți în stare, aruncați dracului prosopul că și așa o să pierdeți toți jucătorii la anul care vine. Vor fi liberi de contracte că și așa nu le dați bani. Toate procesele le–ați pierdut. La câtă inteligență este sub chelia voatsră mă și mir să câștigați ceva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− unu = 8

 


Alte articole legate de acest subiect: