Semifinalele Cupei României, faza judeţeană: Ripensia – AC Belinţ şi Unirea – CS Ghiroda, pe 2 şi 3 aprilie

Ca o bună notă de revenire la normalitate, fără a mai lăsa fazele finale ale întrecerii judeţene în Cupa României pentru luna iunie şi încheierea campionatului Diviziei D Timiş, AJF Timiş a purces deja la stabilirea datelor şi orelor de disputare a semifinalelor ediţiei din acest an, după cum urmează…

FC Ripensia Timişoara, care va debuta marţi în returul Campionatului Municipal Timişoara, în deplasare la Luceafărul, va găzdui una dintre semifinale marţi 2 aprilie, de la ora 17,30, urmînd a da piept divizionarei D AC Belinţ, o nou-promovată. O zi mai apoi, miercuri 3 aprilie, tot de la ora 17,30, Unirea Sânnicolau Mare va întîlni pe CS Ghiroda, într-un duel al nou-promovatelor în liga a patra.

Aşadar 3 nou-promovate în <D Timiş> şi o formaţie relansată în fotbalul nostru după peste 60 de ani se vor înfrunta la început de aprilie pentru a pătrunde în finala fazei timişene a Cupei României, ediţia 2013-2014. Partea bună a lucrurilor este că forul judeţean AJF a învăţat din neaunsurile precedentelor sezoane, programînd fazele finale pe parcursul returului, şi nu înghesuite, de pe o zi pe alta şi uneori la diferenţe de doar 24 de ore, la încheierea campionatului ligii a patra.

Iar pentru că am amintit de ripensişti, Campionatul Municipal Timişoara va demara începînd de luni 25 martie, după-amiază în care va evolua Termo Timişoara, în zile succesive reintrînd în arenă FC Ripensia 1928, în deplasare marţi la „mînjii” lui Octavian Foale, FC Luceafărul, respectiv ACS Poli, miercuri 27 martie, pe terenul sintetic al complexului „Dan Păltinişanu”.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Municipiu și etichetat cu , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


9 − sase =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: