Sergiu Iorgovan, 3 goluri în CFR Timișoara – AC Bega Belinț 4-1

Sergiu Iorgovan a marcat de 3 ori în cel de-al doilea joc al cuplajului fotbalistic găzduit astăzi de CFR Timișoara, echipa masculină trecînd în meciul de la ora 13 al rundei a 26-a în D Timiș de nou-promovata AC Bega Belinț, cu 4-1 (1-1), după ce prim-divizionarele alb-vișinii egalau tîrziu în partida de la ora 11, din play-off-ul Ligii 1, 2-2 cu FCM Târgu Mureș.

Și tot niște reușite târzii, mai exact 3 în ultimele nici 20 de minute, au conturat și succesul trupei pregătite de Andrei Pobega și Silviu Nișu, ajunsă la a șasea victorie în retur, prin care a stopat o serie de 4 meciuri fără eșec a celor din Belinț.

Cuplajul fotbalistic de pe arena CFR a fost unul reușit, scăldat în soare, în deschidere jucînd fetele, care vor reveni pe același teren și marți de la ora 11, în primul meci din returul play-off-ului, cu FC Brazi, iar băieții reușind abia după pauză să se desprindă în învingători.

După ce inițial, în minutul 9, n-au marcat nici din penalty, Oberșterescu ratînd o lovitură de la 11 metri, respinsă de portarul Butoi în corner. În minutul 20 însă Iorgovan a înscris din 6 metri, la o centrare perfectă a lui Zele.

În minutele de prelungiri ale primei reprize, mereu delicate cînd e vorba de goluri marcate sau primite, oaspeții au reușit să restabilească egalitatea, prin Ripan, ceea ce le conferea un ascendent psihic în perspectiva părții a doua. În care finalul de partidă a fost însă fatal pentru belințeni, care au încasat trei goluri, în minutele 71, prin… autogolul lui Butoi, 80 și 90, cînd același Iorgovan a adăugat unui hat-trick, ajungând astfel la cota 23 în actuala ediție de campionat: 4-1.

+

CFR: Rain – Soare, Obersterescu, Domșa (min. 46, Baidoc), Brânzan (min. 80, Hritcan), Zele, Parfenie (min. 86, Neamțu), Iorgovan, Bonda (min. 60, Livădaru), Crișan, Rogojinaru.

Antrenor: Andrei Pobega. Pe bancă: Toma – Staicu, Popa.

Belinț: Butoi – Foale, Florin Băran (min. 80, Alexandru Băran), Bărburescu, Mihăescu, Teletin, Pădureanu, Bărbulescu, Grozoni, Costea (min. 70, Gruneanțu), Ripan.

Antrenor: Dafin Danciu.

Arbitri: P. Miculaiciuc – A. Stănuț, G. Soreanu. Observatori: I. Franț și V. Ciorogar.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


4 + = sapte

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: