Sergiu Țofei dă lovitura în Freidorf pentru Arsenal Flacăra Făget, Auto fiind egalată la puncte

Sergiu Țofei, cu două goluri în ultimele 10 minute ale deplasării în Freidorf, dintre care ultimul din penalty, în prelungiri, i-a pricinuit lui FC Auto să fie pentru a doua etapă la rînd învinsă la limită și totodată egalată la puncte, 42 la mijlocul ierarhiei Diviziei D Timiș, surprinzător succes prin care Arsenal Flacăra Făget a trecut ”la adevăr” peste timișoreni, 0 față de -3.

A fost primul succes în deplasare din retur pentru tinerii făgețeni ai lui Adrian Brazovan, după alte 3 în toamnă: ”O victorie muncită, un meci bun de Divizia D, cu ocazii de ambele părți. Noi am ratat la început prin Oprea și Țofei, iar în partea a doua mai ales gazdele”. A fost așadar FC Auto – Arsenal Flacăra Făget 1-2 (0-0): Boldea 60 – Țofei 80, 90+4, din penalty.

Portarul Ionescu, de la gazde, a văzut cartonașul roșu pentru faultul din postură de ultim apărător comis în prelungiri, constituind o pierdere pe dificilul finish de campanie al timișorenilor.

”Am pierdut nemeritat astăzi, după ce mai ales în partea a doua am ratat mult”, a spus Harry Pinzhoffer după eșec, Boldea marcînd pentru FC Auto după o pasă de la adversar, de fapt trimisă înapoi, la care a efectuat o ”scăriță”. ”Am mai avut încă una singur cu portarul, alta 4 contra unu, și în loc de 3-0 a devenit 1-2. Așa e fotbalul!” 

1-1 a survenit spre final, cu un șut de la 20 de metri expediat de Sergiu Țofei, iar tot extrema de 21 de ani – jucînd azi atacant – a transformat penalty-ul smuls de Jivan, dintr-o pasă a aceluiași dublu marcator.

Arsenal s-a impus prin Laurențiu – Jivan, Căliman, Neagu, Papuc – Nechita, Felea (Brazovan), Tomoș (Stănilă), Sergiu Benescu (Răzvan Benescu), Țofei, Oprea.

Pe bancă: Pamfiloiu, portarul Manzur, Lupulescu.

FC Auto Timișoara: Ionescu – Agoston, Boceanu, Kosak, Taub – Nagy, Al-Helou, Buda (Schipor), Cicoară (Pitic) – Boldea, Rotaru. Pe bancă: Ilie, Cine, Avădanei, Sturza, Buz.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


patru − = 1

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: