Şi cu camerunezi, Recaş ia apă la Dunăre: 4-1 Gaz Metan

ACS Recaş, lider al seriei a V-a în Liga 3, a cedat sîmbătă la amiază la Drobeta Turnu Severin, 4-1 pentru Gaz Metan, în ultimul test înaintea începerii returului. S-au jucat 3 reprize a cîte 35 de minute, prima fiind cîştigată de timişeni, prin golul lui Moroşan, pe contraatac.

Severinenii şi le-au adjudecat pe următoarele cu 3-0 şi 1-0, jocul avînd loc pe stadionul „Municipal”, cu un gazon bun: „Am întîlnit o echipă foarte bună, în faţa căreia ne-am ridicat valoric doar într-o măsură destul de mică”, a spus Cosmin Petruescu, antrenor principal al divizionarei C, care va debuta în retur sîmbăta viitoare (ora 15), acasă cu FC Hunedoara.

„A fost ultimul nostru test, unul util, pentru că am văzut exact unde suntem la ora actuală, dar concluziile nu pot fi pozitive iar timpul este foarte scurt pînă la start în a ne schimba în primul rînd atitudinea faţă de joc”, s-a arătat nemulţumit antrenorul Petruescu, explicînd că ACS Recaş are „şanse foarte mici” să conteze deja sîmbăta viitoare pe jucătorii nealiniaţi astăzi datorită diverselor probleme, „dar sunt 23 de jucători în lot care sunt plătiţi, nu este unul care să facă voluntariat, aşa încît să demonstreze că îşi merită salariul!”

Petruescu a efectuat sîmbătă înlocuirile după 70 minute de joc, formula de start fiind cu Amarinei – Mânecan, Opriş, Şeroni, Ticană – Boldea, Chivoiu, Trandu, Moroşan – Enciu, Andronic.

Au mai intrat în ultimele 35 de minute portarul Burtic şi Romeo, un fundaş central camerunez, Cuciorvă, Rogozinaru, Magdaş, Paleacu şi Bali, un al doilea camerunez, africanii sosind vineri în probe şi participînd în preziua amicalului la un prim antrenament.

Au absentat Şchiopu, Aldana, Aldea, Ştreangă, Nanu şi Szekely: „Chiar dacă au lipsit mai mulţi jucători, nu scuză rezultatul şi atitudinea în joc. Putea fi prima etapă astăzi!”, a tras Petruescu semnalul de alrmă.

Iată şi precedentele rezultate înregistrate în jocuri amicale de liderul ACS Recaş, în ordine cronologică inversă a disputării: 4-0 (Nanu 2, Moroşan, Trandu) la Racoviţa, cu Progresul Gătaia, 4-3 (Enciu, Nanu, Szekely, Cuciorvă) la Lugoj, cu CSM, 0-5 la Recaş, cu Poli, 5-0 (Szekely 2, Boldea, Andronic, Trandu – din penalty) în 18 februarie, pe terenul sintetic al alb-violeţilor, cu Poli II, 0-1 la Reşiţa, cu CSM Şcolar. Liderul seriei a cincea a mai disputat 4 jocuri în perioada de cantonament şi alte două înaintea sa.

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Liga 3, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


5 × = patruzeci

 


Alte articole legate de acest subiect: