Și etapa de Paști în ”Județ” a început mai repede. Electrica – Bazoș 0-1 (Achimov 29) în Seria a III-a. FOTO + declarații Cora, Buță

Și etapa din Săptămâna Mare a Campionatului Județean Timiș al ligii a V-a a început mai repede, joi după-amiază cu un meci jucat în Timișoara în Seria a III-a, sâmbătă fiind programat grosul partidelor, în Seria I 3 întâlniri la matineu și 4 după-amiaza, în Seria a II-a două la matineu, 4 după-amiaza și una lăsată pe joia viitoare, iar în Seria a III-a 4 de la ora 11 și două sâmbătă după-amiază.

Sporttim va reveni sâmbătă seară cu tradiționalul tur de orizont al etapei – rezultate, marcatori, dar până atunci consemnează ridicarea de cortină a etapei 21 în Campionatul Judeţean Timiș pe scena Seriei a III-a, ACS Electrica 1929 Timişoara – AS FC Bazoş 0-1 (0-1) într-un meci jucat joi de la ora 17.

Liderul imbatabil a plusat la cele 100 de goluri înscrise în primele 20 de runde prin a marca încă unul pe ”Electrica” în deschiderea etapei de Paști în ”Județ”, suficient pentru adjudecarea tuturor punctelor, 4 avans față de colegele de podium din Moșnița Nouă și Belinț, cei din Belinț primind sâmbătă la 11 vizita Olimpiei Bucovăț iar Gloria Moșnița Nouă jucând de la ora 17 la Făget. 

A șasea clasată în Seria a III-a, Electrica, a găzduit în Joia Mare meciul disputat în devans din cadrul etapei a 21-a, deja a șasea rundă a returului și din 2022, spre mijlocul sezonului de primăvară, timișorenii rămânând cu 30 de puncte iar de-acum cu o cifră egală a succeselor și înfrângerilor, după un eșec la limită în fața fruntașilor pregătiţi de Zoli Nincsovics. Unicul gol al meciului a fost marcat în minutul 29 de Andrei Achimov.

Antrenorul Electricii, Ionuţ Cora, a mărturisit că ”pot spune cu sinceritate că echipa Bazoşu Vechi îşi merită pe deplin locul I, fiind cea mai bună formaţie cu care am jucat noi. Este departe de celelalte, care sunt pe locurile 2, 3, 4. A fost un meci bun, un joc bun făcut de băieţii mei, care au arătat spirit de luptă, voinţă, ambiţie şi devotament când evoluează cu o echipă de pe locul 1. Mi-aş dori ca toate meciurile să le abordeze precum l-au abordat pe acesta! Sunt mulţumit de băieţi că de la meci la meci cresc în valoare iar eu unul sunt alături de acești jucători tineri pe care mă bazez. Doresc tuturor un Paşte Fericit!”

Flavius Buţă (manager AS FC Bazoş): ”Am întâlnit o echipă tânără, ambiţioasă, care s-a bătut pentru fiecare minge şi care ne-a dat de furcă. În schimb noi am făcut un meci slab, astăzi chiar nu ne-a prea ieşit. Dar este bine că în cele din urmă am ieşit învingători şi am obţinut cele trei puncte.”

Datele tehnice – rezultate complete, programul rundelor 21 și 22 precum și clasamentele actualizate în ”Județ”, pe coloana secțiunii Fotbal. 

*

Electrica: Pavel Olărescu – Balint, Sofran, Aursei, Brașoveanu – Firuț, Topîrceanu, Dănilă, Păscălău, Mohorâta, Bălan.

Antrenor: Ionuţ Cora.

Rezerve la start: Ritter, Romario, Bâtcă.

AS FC Bazoș: Staicu – Anițaș, Codrean, Fedor, Bungău – Militar, Radu, Pistrițu, Lazea, Cristescu – Achimov.

Antrenor: Zoltan Nincsovics.

Au mai intrat: Burlacu și Filip.

Pe bancă: Mihai și Vamvu.

Fotografii

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


3 − doi =

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: