Și maseurii sau reprezentanții, oamenii de ordine, ajung să încaseze suspendări. Gazde sub lupă

De regulă, jucătorii sunt cei care ajung în fața Comisiei de Disciplină a AJF Timiș, pentru faptele săvârșite în cursul unor partide din ligile inferioare. Iată însă că, în cazul a două întâlniri disputate recent în cadrul returului Diviziei D Timiș, alte persoane din cadrul staff-ului auxiliar al grupărilor evoluând pe teren propriu au fost certate cu disciplina, intrând în colimatorul forului de profil.

* Sporttim configurează pe coloana dreaptă, cea a clasamentelor, ierarhia de start și programul pentru introducerea viitoarelor rezultate în întrecerile play-off și play-out din Liga 2, Seria a II-a. Atât punctajele cât și programul rundei inaugurale sunt conform sistemului competițional, aspecte eronat prezentate de un mai mare organism bugetar de comunicare în masă.

La jocul divizionar D dintre ACS Dumbrăviţa și FC Ripensia, disputat în cadrul etapei a XXI-a  în liga a patra timișeană, maseorul Vasile Raţcu, de la gruparea gazdă, a aruncat cu o sticlă de plastic şi a proferat injurii la adresa brigăzii de arbitri, la încheierea meciului câștigat de vizitatori cu 0-1 (0-0), nemulţumit fiind de maniera de arbitraj. Pentru asemenea fapte reprobabile, maseurul a fost suspendat pentru 6 etape, fiind şi amendat cu 200 de lei, în vreme ce clubul alb-verde a primit un ultim avertisment.

La meciul ACS Ghiroda – Timişul Şag, câștigat la Giarmata Vii de gazde cu scorul de 2-1, reprezentantul amfitrionilor, Marian Naidin, care activa în calitate de om de ordine, a adus ameninţări observatorului Nicolae Grigorescu în privinţa arbitrajului în întâlnirea cu pricina. În urma raportului întocmit de observatorul de arbitri, Comisia de disciplină l-a suspendat din activitate două luni, amendându-l cu 300 de lei.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: