Şi van der Sar pe lista tot mai lungă a vătămaţilor vremelnic şi din senin post aşa-zisa „vaccinare”. Cauză reală căreia nu i se zice deloc pe nume în presa corupt aservită progresism globalismului. VIDEO 1h36: „2.000 de sportivi” îmbolnăviţi sau decedaţi după înţeparea din 2021

Contextul general e clar şi limpede. O armă biologică prefabricată, exact aşa ceva din arsenalul militar şi nimic altceva, a fost declanşată în toamna lui 2019 sub acoperirea unui aşa-zis „virus” a cărui existenţă n-a fost de fapt absolut deloc dovedită nici până-n ziua de azi sub forma măcar unei mostre prelevate de la vreun om de pe întregul pământ – nici măcar vreuna izolată ori purificată, dar care „virus” a fost perfid „vândut şi servit” maselor prin propaganda contracost a coruptei mass-media servilă progresism-globalismului spre transumanism, „virus” pe post precis de înfricoşătoare „sperietoare” pretext pentru inocularea mai lesne în impresionabilul mental colectiv a minciunii „necesităţii unui vaccin sigur şi eficient ca unică soluţie de revenire la normalitate”.

Sporttim a avertizat şi atenţionat repetitiv încă din martie 2020 despre pista falsă a „schemei de tratament”, totul fiind o farsă de la A la Z pe pielea populaţiei, cu impact negativ major mai ales în timp nu doar în privinţa sănătăţii publice, dar în ceea ce priveşte aproape toate aspectele vieţii pe pământ, cu nebănuite ramificaţii viitoare, însă oricâte semnale SOS, trâmbiţata manipulare „Vaccinaţi-vă! Vaccinaţi-vă! Vaccinaţi-vă!” a papagalului mediatic al „sistemului” a huruit odios şi implacabil a vătămare şi moarte subită sau lentă, făcându-i geloşi până şi pe alde Mengele, cu efectele adverse dorite de urzitorii ocultei satanice mondiale.

Erupând zilnic din toate colţurile lumii, cu vătămaţi sau chiar decedaţi dintre oameni de rând dar şi cei cunoscuţi. Deloc cruţaţi, debilitările ori tragediile survenind vremelnic, la vârste timpurii.

O contradicţie absolută, în plină „dezvoltare” a omenirii, în plin avânt al ştiinţei, cercetării şi inovaţiei. Adevărul inconvenabil nefiind acum rostit, a i se zice pe şleau pe nume, „E de la vaccin, you Stupid-19!”, înadins ticluit pentru depopulare şi dezlocuire, cu rasa caucaziană principală ţintă specifică.

Vătămaţii, biete victime colaterale.    

Edwin van der Sar urmându-i de vineri în ATI altei legende a lui Ajax Amsterdam, Marc Overmars – debilitat la 30% din capacitatea cardiacă, fostul portar suferind la doar 52 de ani o hemoragie cerebrală – şi aceasta pe infinita listă a efectelor adverse aşa-zisei „vaccinări”, survenită aşadar la o persoană de vârsta a doua clinic sănătoasă şi cu viaţă sportivă, accident cerebral pe când în vacanţă.

Şi n-au trecut decât două săptămâni de când, chiar şi mai tragic, la numai 57 de ani, s-a stins subit pe 22 iunie componentul echipei All-Star a „Mondialului” mexican din 1986 în viziunea Kicker, fundaşul belgian Stephane Demol, marcator atunci şi ajuns cu „Dracii roşii” în semifinala cu Argentina, ulterior şi în echipa mondială a anului 1990 în viziunea World Soccer, pe când era desemnat şi cel mai bun străin din Primeira Liga lusitană, campion al ţării cu FC Porto, în prealabil triplu laureat cu Anderlecht – cea care îl lansa, ajuns apoi şi secund tocmai al naţionalei Belgiei.

Atâta talent şi potenţial uman, atâtea vătămări şi tragedii ale unor oameni talentaţi, pasionaţi şi cu har, victime ale conspiraţiei de-a binelea, nici cea mai mică teorie, ci doar practică din partea ocultei prin interpuşii şi idioţii săi utili, plin de ei şi în România.

Demascaţi spre exemplu dacă parcurgi „aburelile” pline de pseudo-explicaţii ale „campionilor presei sportive” de pe Dâmboviţa şi în cazul trist al lui van der Sar, sumedenie de amănunte dar nici măcar o şoaptă despre statutul certificatului de vaccinare – într-atât de solicitat şi pomenit în 2021-2022, subiect tabu la ora actuală, sub o lespede de mormânt. Iar toţi aceşti inconştienţi iresponsabili care au promovat, în ignoranta lor lipsă de conştiinţă, atât „măsurile” pseudo-pandemiei cât şi vaccinările, nici pe departe acum să facă măcar cea mai mică corelaţie, conform resortului cauză – efect, între „vaccinare” şi urmările sale făţişe şi evidente la mii de sportivi – debilitante ori chiar tragice, de parcă oameni tineri şi clinic sănătoşi, practicanţi de mişcare în regim competiţional pe baza unor riguroase teste medicale regulate, ar fi normal, firesc şi natural să se îmolnăvească sau moară subit.

Mincinoşii nu doar prin omisiune n-au chiar până şi tupeul de-a lega vătămările de pe urma vaccinării de aşa-zisul „long CoVID”, dar cert e un fapt, şi-anume că, pe cât de des era asociată în 2020 în presă orice afacţiune doar şi numai „sperietorii” CoVID, de parcă toate bolile pământului ar fi dispărut dintr-odată, de-astă dată orice efect advers de pe urma vaccinării e învelit în orice alte poveşti de adormit copiii, numai despre vaccin să nu fie pomenită care cumva o cât de mică legătură. Cu alte cuvinte, Theo cel al lui Cătălin n-a zis nici măcar pe jumătate lucrurilor pe nume, într-o tăcere a laşităţii ticăloase, cădere a măştilor din 2020 încoace în privinţa caracterului şi caracteristicilor acestor păcălici ai presei, câtă frunză, câtă iarbă.    

De fapt, omenirii i s-a pus demult gând rău, perverită fiind subtil şi perfid în cultul satanic credincios fidel convingerii legate de sacrificiul ritualic de sânge uman, depopulare pusă la cale pe principiul „micşorării turmei care plăteşte pentru serviciile de exterminare”. Ceea ce se şi întâmplă, costurile tuturor „protocoalelor” şi „schemelor de tratament” fiind acoperite strict din dările maselor.

Omenire învăluită în mrejele ocultei satanice şi tot mai posedată demonic făr-a prinde de veste, adevăr gol-goluţ, oricât de aberant şi imposibil ar putea părea aşa ceva.

Iar cenzura funcţionând maoist, stalinist sau ceauşist – cum vreţi, un studiu tocmai publicat de către prestigioasa revistă medicală The Lancet relevând pe baza autopsierii drept cauză a decesului vaccinarea în proporţie de 74%, dar fiind şi „camuflat” în 24 de ore, pentru a ascunde rezultatele elocvente ale adevărului inconvenabil şi de mult absolut incontestabil.

Iar un alt nou studiu, efectuat în Danemarca, leagă vătămările şi decesele de pe urma vaccinurilor în Uniunea Europeană de anumite loturi specifice de „produs”, ceea ce confirmă teza depopulării unor anumite regiuni vizate în acest sens, totul nefiind de fapt nimic altceva decât un experiment în masă în cel mai pur stil nazist, dar la o scară mult mai mare.  

Ce-o mai urma?

Semnele sunt cât se poate de clare.

Centers for Disease Control and Prevention tocmai avertizând explicit despre o „tripandemie” autumnală şi promovând aşa-zisele „vaccinuri” cu nume de scenă CoVID-19 dar şi pe cele virale respectiv RSV. Iar dintr-un alt pol al axei răului, un sfătuitor al guvernului Regatului Unit declarându-se a fi convins că orice viitor lockdown sau „ordin pe unitate” de obligativitate a purtării măştii în rândul populaţiei va fi primit cu docilitate deoarece publicul a fost deja condiţionat psihologic să adopte noul comportament, care, „în principiu, poate fi recuplat”. 

În fine, speedtheshift.org prezintă sub titlul „2.000 de sportivi aparent sănătoşi – colaps, moarte, probleme cardiace, cheaguri de sânge: martie 2021 – iunie 2023” o înregistrare video de o oră şi 36 de minute, accesibilă la această legătură, despre vătămările şi decesele din rândul practicanţilor sportului, anonimi sau celebri competitori.

 

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Fotbal, Internațional, Liga 1 și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


− 3 = unu

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: