Sîrbu, hat-trick pentru Unirea într-un 8-0 cu Variaş

Unirea Sânnicolau Mare a avut o duminică bună şi pe dreptunghiul verde, alb-albaştrii trecând cu 8-0 (5-0) de lanterna roşie Steaua Roşie Variaş, într-un joc din etapa a VI-a a Campionatului Judeţean Timiş, seria I, în cadrul căreia lidera CS Cocoşul Orţişoara s-a impus cu 2-1 la Mureşul Cenad. Alte rezultate şi clasamentele, în josul coloanei din dreapta a secţiunii Fotbal.

Sîrbu, cu un hat-trick, Wilhelm, cu două goluri, respectiv Jivan, Tincă şi Ghinescu, au punctat pentru gruparea gazdă, la al cărei meci au asistat aproape 100 de spectatori.

Plavii Delia Sânpetru Mare a trecut cu 2-0 de Tricoul 1 Iunie Timişoara, într-un joc între fruntaşe ale seriei I, condusă de Cocoşul, care a ciugulit 16 puncte din primele şase etape.

Unirea s-a impus în alcătuirea Marius Sitaru – Florescu, Rejep, Şimon (Tripon), Miron – Wilhelm, Stoianov (Crişan), Ghinescu, Sîrbu – Leucuţa (Tincă), Jivan (Sep). Pe bancă: Ciui, Bărăscu, Marian.

Slobodan „Boban” Lavrenski, preşedintele clubului Unirea, care a preferat să reînceapă lupta de la nivelul Campionatului Judeţean, spunând că „de dorit, ne dorim promovarea în Divizia D Timiş, dar problema este dacă vom şi reuşi să facem acest pas”, a remarcat după aceste prime runde faptul că „Asociaţia Judeţeană de Fotbal este atentă şi în acest nou an competiţional oamenii îşi fac treaba, referindu-mă la modul în care s-au organizat. Remarc totodată şi faptul că arbitrajele sunt bune.”

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ și etichetat cu , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


+ noua = 14

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: