Solomon salvează Cocoșul în prelungiri: Orțișoara – Făget 2-1

Cu mari emoții, gazdele și-au trecut toate punctele în cont în ultimul joc al zilei din etapa a XXII-a în Divizia D Timiș, pe când oaspeții au rămas și în continuare fără nici un punct în retur: Cocoşul Orţişoara – Flacăra Arsenal Făget 2-1 (1-0).

Penultimul meci din cadrul rundei cu numărul 22 s-a disputat în această după amiază de la ora 17 la Orţişoara, echipa din localitate, Cocoşul, trecând cu greu de cei de la Făget, în minutul 93, când centrarea lui Viţan a fost fructificată din apropiere de Răzvan Solomon, care a adus victoria şi cele trei puncte.

Gazdele, fără antrenorul Ghiţă Chimiuc şi portarul Carlaonţ, dar pe margine cu Ciprian Trancă, au reuşit în extremis victoria. În prima parte a jocului, favoriții au deschis scorul în minutul 8, când Semenea a centrat din corner iar Trofin a marcat cu capul în propria poartă.

În mitanul secund, oaspeţii au reuşit egalarea, prin euro-golul de la 25 metri al lui Coţolan, care a trimis mingea în vinclu.

De parcă n-ar fi avut suficiente indisponibilități, nu mai puţin de 4 titulari, și anume Ripan, Laczko, Bârză şi Dănăilă neavând ocazia de a onora cu prezenţa la acest joc, în minutul 70 juniorul Claudiu Matiş a căzut în urma unui duel aerian și a suferit o fractură la braț, fiind transportat de urgenţă la spital iar locul acestuia fiind preluat de Nichita. La asemenea criză de efectiv în arsenalul Flacărei Făget, deloc de mirare că după 7 luni a redebutat în echipă antrenorul Adrian Brazovan…

*

Cocoşul: Vlad – Stanciu, Solomon, Viţan, Mureşan, Semenea, Livădaru, Opriş, Resteman ( min. 70, Secotă), Molcuţ şi Anagor.

Antrenor: Ciprian Trancă.

Pe bancă: Staicu, Sobolu, Arghilean, Neagoie şi Moisă.

Făget: Popa – Trofin, Onae, Neagu, Gal, Ionescu, Brazovan (min. 55, Coţolan), Găleţan, Palcovaks (min. 83, Pamfiloiu), Matiş (min. 70, Nichita), Ţofei (min. 65, Manzur).

Antrenor: Adrian Brazovan. Pe bancă: Lazăr.

+

Ciprian Trancă (Orţişoara): ”Chiar am luat meciul prea uşor şi mult nu a lipsit să cedăm un punct acasă, după ce în etapa trecută am făcut un meci foarte bun cu ACS Poli II în deplasare. Sunt mulţumit de această victorie până la urmă meritată”.

Adrian Brazovan (Făget): ”Un rezultat de egalitate era mult mai echitabil, am jucat foarte bine, chiar în lipsa a nu mai puțin de patru titulari, care din motive personale nu au putut veni. Regret accidentarea juniorului nostru, care este o mare pierdere. Sperăm în etapa viitoare să câştigăm primul meci din retur, contra celor de la Peciu Nou”.

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal și etichetat cu , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Comentariile nu sunt permise.


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: