Județ: Nicolae Iurea 4 goluri iar Dan Capbun 3 în Solventul Timișoara – Voința Biled 7-0

Un adolescent în vârstă de 14 ani, Cristian Podină, junior pregătit de Sorin Vlaicu la ACS Poli Timișoara, a devenit cel mai tânăr arbitru din competițiile timișene cu ocazia dezechilibratei partide din etapa a 4-a a Campionatului Județean Timiș, Seria a II-a, Solventul Timișoara – Voința Biled 7-0, în care Nicolae Iurea a marcat câte două goluri în fiecare repriză iar Dan Capbun 3 la reluare…

Galop de sănătate concretizat de Nicolae Iurea în minutele 10, 21, 46 și 66 respectiv Dan Capbun, în minutele 56, 78 și 90, aducând Soloventului primele puncte stagionale.

Deși fără antrenorul Daniel Zaharia și cu numai 12 componenți în garnitură, gazdele s-au descurcat în a marca pentru 3-0 în chiar primul minut al părții a doua, după care scorul a devenit… de nestăvilit.

Solventul Timişoara (antrenor: Daniel Miron): Tănase – Crișan, Tiron, Cristea, Georgevici, Alexa, Tecău, Popa, Fulop (75, Popescu), Iurea, Capbun.

Voința Biled (antrenor Nicu Bogdan): Bogdan – Ardelean, Roman, A. Tomescu, Brusturean, Fl. Tomescu, A. Mihăesc (75, Lorincz), Didea, Blajovan, M. Mihăesc (50, Pența), Ilea.

Daniel Miron: ”A fost un joc la discreția noastră. În sfârșit, am spart gheața și am reușit o victorie clară. Îi fericit pe cei 2 jucători, Iurea, care a marcat 4 goluri, și aproape de el a fost Capbun, cu 3. Bine că ne-am trezit!”

Nicu Bogdan: ”Un meci de nimic! Au venit obosiți de la discotecă. Este mai importantă pentru ei decât fotbalul. Am pierdut fără drept de apel. De-abia am stat în ghete…”

Arbitri: Cristian Podină – Laurențiu Marian, David Olărean. Observatori: Alexandru Onaca, Constantin Guță.

 

 

 

 

Acest articol a fost publicat în Fotbal, Judeţ, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Județ: Nicolae Iurea 4 goluri iar Dan Capbun 3 în Solventul Timișoara – Voința Biled 7-0

  1. ionionescu spune:

    Cand joci cu sufletul, totul este mai usor. Felicitari baietilor de la SOLVENTUL TIMISOARA pentru aceasta victorie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


cinci − = 1

 


Ultimele articole din categoria Fotbal: