Spartak Gottlob – Avîntul Bobda 4-1: „Mai greu decît o arată scorul”

După ce runda a opta a Diviziei D Timiş era inaugurată joi după-amiază cu o a patra victorie în deplasare înregistrată în acest sezon de CS Dumbrăviţa, care s-a întors deja de pe alte terenuri cu nu mai puţin decît 13 puncte, fiind vorba totuşi de un triumf previzibil, 3-1 la Deta, cu o grupare reinstalată în liga a patra dar încă fără punct în cont, vineri seară a adus un al treilea succes stagional, respectiv al doilea la rînd, pentru Spartak Gottlob. Însă, aşa după cum a remarcat antrenorul-jucător Ghiţă Marişescu, înlocuit după prima jumătate de oră datorită unei întinderi, „a fost mai greu decît o arată scorul”.

Spartak, calificată miercuri în faza a patra a întrecerii judeţene în Cupa României, graţie unui 4-2 la Sânpetru Mare, ştia că are deja două eşecuri la zero pe teren propriu în noul campionat, suflînd aşadar şi în iaurt în faţa unei oaspete, Avîntul, care pierduse clar precedentele deplasări, cu 3-0, 5-2, 4-2 şi 5-1, dar se califica şi ea miercuri mai departe, în competiţia K.O., cu un 3-2 la Uivar.

A rezultat un duel decis abia în ultima sa pătrime, după ce scorul la pauză era 1-1. „Se simte şi în rezultate cînd ai o bancă de rezerve şi poţi să mai efectuezi nişte schimbări. Nu mai este eterna problemă, de a nu avea efectiv”, a mai punctat Marişescu, apreciind succesul echipei sale drept meritat, şi prin prisma altor situaţii foarte clare de gol, incluzînd o bară dar şi 3 oportunităţi în care gazdele s-au trezit în postura „singur cu portarul”. „La fel de adevărat este că şi Petrar a avut o foarte bună intervenţie la 2-1 pentru noi…”, a mai adăugat Marişescu.

Bura a deschis scorul din lovitură liberă, spre mijlocul primei reprize, încheiată cu egalarea survenită în minutul 43. La reluare, Marincu a repreluat conducerea în minutul 72 iar vîrful Făgeţan a desprins-o pe Spartak abia în ultimele 5 minute, în urma unor bune pătrunderi, mai întîi cu un şut la colţul lung, de la 14 metri, unde prelua excelent, iar apoi cu o scăriţă peste goal-keeper.

„La ora actuală avem un total de 21-22 de jucători în lot iar cu ocazia deplasării din Cupa României am vrut să mă bazez şi pe cei de la echipa a doua, să-i aduc pe lîngă prima echipă, mai ales că aveam meciuri miercuri şi vineri. Dar în cele din urmă am fost 11 şi am şi jucat ultimele 35 de minute în 10 oameni, pentru o eliminare. I-am chemat cu această ocazie, să profite de şansa de a juca, dar din comună nu a venit niciunul, ori ei trebuie să să responsabilizeze şi să tindă spre această echipă, pentru că este echipa lor, a comunei, nu a mea…”, a mai explicat Marişescu.

Distribuie
Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Fotbal, Timişene și etichetat cu , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Spartak Gottlob – Avîntul Bobda 4-1: „Mai greu decît o arată scorul”

  1. apostol spune:

    bv baieti tineti-o tot asa !!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


× trei = 24

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: