Sporttim în presa franceză: interviu în HorsJeu

Suporteri timişoreni aprinzînd torţe la amicalul ASU Politehnica Timişoara - Olimpia Satu Mare, iniţiat de fani în 23 februarie 2013...

Dacă anul trecut era citat ca sursă de informare pe portalul oficial al Jocurilor Olimpice de vară Londra 2012, de-această dată Sporttim a trecut… Canalul Mânecii, răspunzând întrebărilor revistei fotbalistice online HorsJeu.net pe tema repoziţionărilor din arena locală de pe malurile Begăi.

Ca o alternativă la şablonata mass-media, HorsJeu.net redezvăluie ineditul fotbalului, aplecându-se apăsat spre frumuseţea sa simplă şi dispunând printre altele şi de un „Comitet de vigilenţă mediatică”. Tristan, tânărul jurnalist care ne-a lansat provocarea şi întrebările, este originar din Reims, susţinând gruparea locală Stade de Reims, finalistă acum aproape 6 decenii a primei ediţii a Cupei Campionilor Europeni, şi de fapt o dublă finalistă a aceleiaşi competiţii, dar simpatizând totodată şi cu Bordeaux.

Pentru cititorii francofoni, interviul celor de la HorsJeu.net cu Sporttim, cu menţiunea că, dintr-o confuzie de redactare a celor de peste munţi şi ţări, ASU Politehnica Timişoara este menţionată ca fiind o grupare de liga a cincea. Nu, nu, interpelarea a avut loc recent, după promovarea alb-violeţilor…

http://horsjeu.net/fil-info/tuica-timisoara-au-coeur-poli-dune-ambition-citoyenne/

 

Acest articol a fost publicat în Divizia D Timiş, Exclusiv, Fotbal, Poli Timişoara și etichetat cu , , , , , , , , , , , , , , . Salvează legătura permanentă.

Un răspuns la Sporttim în presa franceză: interviu în HorsJeu

  1. Foarte BINE!EXCELENT! EXTRAORDINAR !!! spune:

    Totul e confuzie, caci nu toti strainii pricep ca in Romanica pot exiusta astfel de cacialmale politice penibile! Ei nu pot intelege ca politivcul se poate face de kkt in sport si mai ales in fotbal , chiar in asa hal ! Nemtzii au cam inteles situatia, chiar daca pt. ei pare incredibila de penibila !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


8 × doi =

 


Ultimele articole din categoria Divizia D Timiş: